Ovocné pochoutky v našem jídelníčku

Obal knihy Ovocné pochoutky v našem jídelníčku

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Klimentová M., Štampach S.
Vydavateľ: Práce
Rok vydania: 1962
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: L1726

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Význam ovoce v moderní výživě, způsoby konzervace, popis a použití jednotlivých druhů u nás pěstovaného i dováženého ovoce, předpisy na úpravu ovocných nápojů, teplých i studených pokrmů a pochoutek... v češtine, 230 strán, obal poškodený, tvrdá väzba

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Etika pred stolom a za stolom

Spisovatel: Kolektív autorov, Slovenská spoločnosť pre racionálnu výživu ?
Katalogové číslo: O7604

Kolektív autorov - Etika pred stolom a za stolom Z obsahu: Estetické uspokojovanie potrieb občanov v spoločnom stravovaní, Spoločenský styk v spoločnom stravovaní, Takt, Cit pre estetickosť v spoločnom stravovaní, Pozdrav, Pozdrav a podanie ruky v spoločenských miestnostiach, hygiena, Fajčenie a alkohol, Etika na pracovisku v spoločnom stravovaní, atd... brožovaná, 20 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (0 Kč)
Pre Vás: €1,43 (0 Kč)

Tri stačia

Spisovatel: White Jenny, Reader´s Digest Výber 2005
Katalogové číslo: G3124

White Jenny - Tri stačia Dobré jedlo nemusí byť zložité a náročné. Presvedčí vás o tom aj naša vynikajúca kuchárka.Každý recept dopĺňa farebná fotografia hotového jedla a prehľadný postup na jeho prípravu. Kniha obsahuje recepty na každú príležitosť – raňajky, desiate, obedy či večere,od jednoduchých piknikových pokrmov až po efektné jedlá pre hostí či neodolateľné dezerty.... kriedový papier, veľký formát,tvrdá väzba,256 strán,200 receptov

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€13,00 (10 303 Kč)
Pre Vás: €12,35 (9 788 Kč)

Technologie přípravy pokrmu 1.

Spisovatel: Sedláčková, Otoupal, Fortuna 2004
Katalogové číslo: O9624

Sedláčková, Otoupal - Technologie přípravy pokrmu 1. Z obsahu: Zásady zdravé výživy, Provoz a zařízení gastronomických středisek, Ochrana zrdraví a bezpečnost práce, Tepelné zpracování potravin, Polévky, Omáčky, Dresinky... v češtine, brožovaná, veľký formát, 86 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro