Hydinové špeciality

Obal knihy Hydinové špeciality

Cena: €4,00 (91 Kč)
Pre Vás: €3,80 (86 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Franková Júlia
Vydavateľ: Príroda
Rok vydania: 1990
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: F164

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Kniha ponúka 460 jedál z domácej hydiny a pernatej zveri. Z obsahu: Domáca hydina - kurčatá, sliepky, kohúty, kapúny, morky, kačice, husi... Pernatá zver - bažanty, divé kačice... tvrdá väzba, 264 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

100 najlepších slovenských vín 2006

Spisovatel: Malík Fedor, Albert Marenčin PT 2006
Katalogové číslo: L8625

Malík Fedor - 100 najlepších slovenských vín 2006 Sprievodca najlepšími slovenskými vínami, ktoré sú na trhu v roku 2006, od renomovaného degustátora a vinárskeho odborníka. Malík predstavuje 40 slovenských výrobcov vín, udeľuje medaily a ocenenia stovke vynikajúcich vín. Dozvieme sa, ako sa má hodnotiť víno, ale aj to, aké sú najlepšie kombinácie vína s jedlom, ktoré ročníky boli najlepšie a ktoré sa oplatí kupovať... tvrdá väzba, 168 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€2,00 (0 Kč)
Pre Vás: €1,90 (0 Kč)

Základné zásady obsluhy v závodoch reštauračného stravovania

Spisovatel: Pettkeš A., Putra J., Slov. spol. pre racionálnu výživu 1985
Katalogové číslo: M1155

Pettkeš A., Putra J. - Základné zásady obsluhy v závodoch reštauračného stravovania Z obsahu: Základné úlohy v činnosti reštauračného stravovania, Systémy obsluhy, Príprava pracoviska, Jedálne a nápojové lístky, Náročnejšie formy obsluhy s konečnou prípravou jedál pri stole, Obsluha organizovaných skupín,a td... brožovaná, 132 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,80 (0 Kč)
Pre Vás: €3,61 (0 Kč)

Trend top - Reštaurácie a hotely 2005

Spisovatel: Kolektív autorov, Trend 2004
Katalogové číslo: E7230

Kolektív autorov - Trend top - Reštaurácie a hotely 2005 Hodnotenia, rebríčky, komentáre reštaurácii a hotelov za rok 2005... brožovaná, kriedový papier, 476 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,90 (2 043 Kč)
Pre Vás: €1,81 (1 941 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Kellerova 1
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro