Konzervovanie a mrazenie v domácnosti

Obal knihy Konzervovanie a mrazenie v domácnosti

Cena: €7,00 (181 Kč)
Pre Vás: €6,65 (172 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Balaštík Jaroslav
Vydavateľ: Príroda
Rok vydania: 1984
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: H5980

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Možností konzervovania ovocia a zeleniny je mnoho, no najdôležitejšie je, aby získaný výrobok bol chutný, zdravý a trváci. Dôležité je aj to, aby konzervovanie bolo lacné, rýchle a nenáročné. Z obsahu: Prísady, Sterilizácia konzerv, Príprava kompótov, Príprava zeleniny sterilizovanej a nakladanej, Príprava húb, Marmelády, Rôsoly, Lekváre, Pretlaky, Šťavy, Džúsy, Sirupy, Vína, Chyby a choroby vín, Sušené ovocie, zelenina, huby, Zelenina v soli, Konzervovanie mäsa a rýb, Mrazenie.... 223 strán, tvrdá väzba

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Spisovatel: Hostašová Božena a kol., Levné knihy 2001
Katalogové číslo: J565

Hostašová Božena a kol. - Domácí konzervování ovoce a zeleniny Z obsahu: Historie konzervárenství, Základní látkové složky ovoce a zeleniny, Činitelé zhoršující jakost ovoce a zeleniny, Konzervační zpúsoby používané v domácnosti, Obaly pro domácí konzervování, Základní operace při zavařování ovoce a zeleniny... v češtine, brožovaná, pár úvodných strán poškodených vlhkosťou, zľava 10%, 315 strán

Stav knihy: 3 z 5

kúpiť€2,50 (3 044 Kč)
Pre Vás: €2,25 (2 740 Kč)

Ako konzervovať zeleninu a mäso

Spisovatel: Kaščák Ján SIlvester, Alfa 1980
Katalogové číslo: J6194

Kaščák Ján SIlvester - Ako konzervovať zeleninu a mäso Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov... tvrdá väzba, 216 strán, 16 farebných obr., 2 tabuľky, menší formát,

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,90 (2 498 Kč)
Pre Vás: €3,71 (2 373 Kč)

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Spisovatel: Kaščák Ján Silvester, Alfa 1989
Katalogové číslo: F3791

Kaščák Ján Silvester - Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov /princípy konzervovania, obaly, ovocné nátierky, mušty, vína, konzervovanie húb, mrazenie.../... tvrdá väzba, 352 strán, 6 tabuliek, 3. prepracované vydanie

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,00 (2 732 Kč)
Pre Vás: €3,80 (2 595 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro