Pravidlá manažéra

Obal knihy Pravidlá manažéra

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Templar Richard
Vydavateľ: Eastone Books
Rok vydania: 2008
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: M7264

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Nepísané zásady úspešného riadenia ľudí... brožovaná, 206 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Manažment, Marketing ďalej doporučujeme

Marketingová komunikace

Spisovatel: Foret Miroslav, Computer press 2006
Katalogové číslo: N712

Foret Miroslav - Marketingová komunikace Publikace je určena marketingovým pracovníkům, kterým poskytne detailní, systematicky uspořádané informace o tom, jak pochopit specifické chování jejich zákaznické skupiny a zvolit takovou marketingovou politiku a komunikaci, aby zákazníky účinně oslovili a především přesvědčili... v češtine, tvrdá väzba, +CD, 445 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€11,00 (0 Kč)
Pre Vás: €10,45 (0 Kč)

Manažment v pohostinstve a hotelierstve

Spisovatel: Sládek Gustáv, Epos 2007
Katalogové číslo: O9802

Sládek Gustáv - Manažment v pohostinstve a hotelierstve Publikácia Manažment v pohostinstve a hotelierstve je teda akýmsi odkazom autora pre odbornú verejnosť a podnikateľov pôsobiacich v oblasti ubytovacích a pohostinských služieb, ktorým zanechal súbornú príručku komplexne rozoberajúcu všetky aspekty podnikania v pohostinstve a hotelierstve - od právnej formy podniku, cez obstaranie ubytovacieho a pohostinského zariadenia, štandardy vybavenia interiérov, podnikový manažment, cenotvorbu, marketing, pracovnoprávne vzťahy a odmeňovanie až po zdaňovanie, efektívnosť a rentabilitu... tvrdá väzba, 720 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€12,00 (0 Kč)
Pre Vás: €11,40 (0 Kč)

Hotelový a gastronomický manažment II.

Spisovatel: Huľo, Gaplovská, Huľová, SPN 2020
Katalogové číslo: O9350

Huľo, Gaplovská, Huľová - Hotelový a gastronomický manažment II. Učebnica pre 5. ročník stredných odborných škôl. (produkt hotela, Hotel a jeho organizácia, Úsek hotelových izieb, Stravovací úsek hotela, Kontrola v hoteli, atd)... brožovaná veľký formát, 130 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€6,00 (0 Kč)
Pre Vás: €5,70 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro