Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Obal knihy Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Cena: €5,00 (130 Kč)
Pre Vás: €4,75 (123 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Gara a kolektív
Vydavateľ: Expol
Rok vydania: 2009
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9687

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Technologický postup prípravy bezmäsitých jedál, Technologický postup prípravy jednoduchých múčnych jedál a múčnikov, jedál z hovädzieho mäsa, teľacieho mäsa, bravčového mäsa, atd... brožovaná, veľký formát, 88 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Mikrovlnění aneb v kuchyni netradičně

Spisovatel: Sokol Emil, Rovnost 1994
Katalogové číslo: K6563

Sokol Emil - Mikrovlnění aneb v kuchyni netradičně Velká kuchařka pro mikrovlnné trouby. Více než 100 receptů... v češtine, brožovaná, 111 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€1,20 (937 Kč)
Pre Vás: €1,14 (890 Kč)

Recepty, rady lekára

Spisovatel: Kolektív autorov, Librex 1996
Katalogové číslo: N4523

Kolektív autorov - Recepty, rady lekára Cievy, infarkt, angina pectoris... brožovaná,30 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,80 (0 Kč)
Pre Vás: €0,76 (0 Kč)

Čo nakúpiť čo uvariť 2.

Spisovatel: Kolektív autorov, Merkur 1968
Katalogové číslo: F797

Kolektív autorov - Čo nakúpiť čo uvariť 2. Prehľad kuchárskych predpisov... brožovaná, na obálke fľaky, zľava 10 % za stav, 32 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,60 (518 Kč)
Pre Vás: €0,54 (466 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro