To najlepšie z Ham a mňam

Obal knihy To najlepšie z Ham a mňam

Cena: €3,60 (93 Kč)
Pre Vás: €3,42 (89 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Novotný Petr
Vydavateľ: Ottovo nakladatelství
Rok vydania: 2003
Stav knihy: 5 z 5
Katalogové číslo: J7322

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Najlepšie chuťovky známeho labužníka. Ako vznikol názov tejto knižky? HAM vravievali všetky moje deti, keď boli hladné. Časom som si to osvojil aj ja. A MŇAM? To sú recepty pre maškrtníkov. A práve z nich je zložená táto kuchárska knižka...tvrdá väzba, 175 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Technologie přípravy pokrmu 2.

Spisovatel: Sedláčková Hana, Fortuna 2006
Katalogové číslo: O9221

Sedláčková Hana - Technologie přípravy pokrmu 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy. (Přílohy a hlavní pokrmy z brambor, obilovin, luštěnin, ze zeleniny, z tvarohu, ze sýru, z vajec, Moučníky a nákypy)... v češtine, brožovaná, veľký formát, 86 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)

Ovocie a zelenina

Spisovatel: Kolektív autorov, Teubner 2002
Katalogové číslo: M7512

Kolektív autorov - Ovocie a zelenina V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach... tvrdá väzba, veľký formát, kartónový obal, 318 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€24,90 (0 Kč)
Pre Vás: €23,66 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro