Technologie přípravy pokrmu 4.

Obal knihy Technologie přípravy pokrmu 4.

Cena: €5,00 (130 Kč)
Pre Vás: €4,75 (123 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Sedláčková Hana a kolektív
Vydavateľ: Fortuna
Rok vydania: 2005
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9625

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Drubež, Ryby mořské a sladkovodní, Mořské plody, Zvěřina, Úprava pokrmu z domácí i světové gastronomie... v češtine, brožovaná, veľký formát, 94 strán textu + obrazová príloha

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Vegetariánska kuchárka

Spisovatel: Červený K., Červená D., Práca 1990
Katalogové číslo: J6215

Červený K., Červená D. - Vegetariánska kuchárka Vegetariánstvo v teórii a v praxi. Z obsahu: Krátky pohľa do histórie vegetariánstva, Je človek všežravec?, Vitamíny, Bielkoviny, Minerály, Stopové prvky, Vláknina, Ako prebieha trávenie alebo jedzme správne, Správne a nesprávne kombinácie... 300 receptov (raňajky, obedy, polievky, večere, zákusky, jedlá zo strukovín, z ryže, hrachu, zemiakov, atd.).... tvrdá väzba, 208 strán, obrázky a fotografie, väčší formát

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€7,00 (5 464 Kč)
Pre Vás: €6,65 (5 191 Kč)

Etika pred stolom a za stolom

Spisovatel: Kolektív autorov, Slovenská spoločnosť pre racionálnu výživu ?
Katalogové číslo: O7604

Kolektív autorov - Etika pred stolom a za stolom Z obsahu: Estetické uspokojovanie potrieb občanov v spoločnom stravovaní, Spoločenský styk v spoločnom stravovaní, Takt, Cit pre estetickosť v spoločnom stravovaní, Pozdrav, Pozdrav a podanie ruky v spoločenských miestnostiach, hygiena, Fajčenie a alkohol, Etika na pracovisku v spoločnom stravovaní, atd... brožovaná, 20 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (0 Kč)
Pre Vás: €1,43 (0 Kč)

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Spisovatel: Gara a kolektív, Expol 2009
Katalogové číslo: O9687

Gara a kolektív - Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár Z obsahu: Technologický postup prípravy bezmäsitých jedál, Technologický postup prípravy jednoduchých múčnych jedál a múčnikov, jedál z hovädzieho mäsa, teľacieho mäsa, bravčového mäsa, atd... brožovaná, veľký formát, 88 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro