Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Wilsonová Anne: Obľúbené zemiakové recepty
Obľúbené zemiakové recepty

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu
Spisovateľ: Wilsonová Anne
Vydavateľ: Slovart
Rok vydania: 1999
Stav knihy: 
Katalogové číslo: P314
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
V knihe nájdete jednoduché i zložitejšie recepty na prípravu zemiakov - predjedlá, hlavné jedlá, polievky i múčniky... brožovaná, 64 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov
Spisovatel: Marienková Anna, Osveta 1986
Katalogové číslo: I9943
Predpisy receptov na rôzne jedlá s využitím mlieka a mliečnych výrobkov (syry, tvaroh, bryndza, atd.) - krémy, polievky, omáčky, šaláty, pudingy, a pod... brožovaná, 128 strán
kúpiť€1,50 (2 264 Kč)
Pre Vás: €1,43 (2 151 Kč)
Vitamínová kuchárka
Spisovatel: Kolektív autorov, Reader´s digest Výber 2002
Katalogové číslo: M5546
Vitamínová kuchárka ponúka recepty na zdravé a výživné jedlá pre pestrú a modernú kuchyňu - od raňajok po večeru, od predjedla po dezert... tvrdá väzba, veľký formát, 320 strán
kúpiť€25,00 (0 Kč)
Pre Vás: €23,75 (0 Kč)
Mikrovlnná kuchárka
Spisovatel: Kolektív autorov, Columbus 1996
Katalogové číslo: D4332
Pre mikrovlnné rúry, mikrovlnné rúry s grilom, so zapekacou funkciou Crisp a teplovzdušným ohrevom... tvrdá väzba, 100 strán, farebná obrazová príloha, väčší formát
kúpiť€1,60 (2 513 Kč)
Pre Vás: €1,52 (2 388 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










