Grilovaná jídla

Obal knihy Grilovaná jídla

Cena: €0,50 (13 Kč)
Pre Vás: €0,45 (12 Kč)
Zľava: 10 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: Mora
Rok vydania: 1972
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: G5543

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Více než 30 odborně vyzkoušených receptu... v češtine, brožovaná, zopár strán popísaných ceruzou, 28 strán, zľava 10%

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €2,85 (5 932 Kč)

Technológia prípravy pokrmov 1.

Spisovatel: Netušil, Křivánková, Holas, Slovenské pedagogické nakladateľstvo 1988
Katalogové číslo: O4063

Netušil, Křivánková, Holas - Technológia prípravy pokrmov 1. Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník stredných hotelových škôl... tvrdá väzba uvoľnená,v knihe pečiatka, 288 strán, knižné dosky poškodené, zľava 10%

Stav knihy: 3 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,50 (0 Kč)

Všechno je dobré

Spisovatel: Synková Hanka, Triton 2013
Katalogové číslo: P1866

Synková Hanka - Všechno je dobré Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu.... v češtine, brožovaná, 400 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€6,00 (0 Kč)
Pre Vás: €5,70 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro