Mlieko ako potravina

Obal knihy Mlieko ako potravina

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Palo / Smetana
Vydavateľ: Príroda
Rok vydania: 1978
Stav knihy: 5 z 5
Katalogové číslo: H2626

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Mlieko pokladáme za najdokonalejšiu potravinu. Vo výžive detí, chorých a rekonvalescentov ho zatiaľ nevieme nahradiť nijakou inou potravinou. Najväčšou prednosťou mlieka je, že vo veľmi priaznivom pomere a v relatívne veľkom množstve obsahuje všetky najdôležitejšie živiny... brožovaná, 143 strán,

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Enzýmy, vitamíny a minerálie v našej strave

Spisovatel: Janek Martin, Muntág Stanislav, Vega 1992
Katalogové číslo: O4113

Janek Martin, Muntág Stanislav - Enzýmy, vitamíny a minerálie v našej strave Z obsahu: Vitálne látky, Enzýmy, vitamíny, Minerálie, Vitálne látky a príprava stravy... brožovaná, 62 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (0 Kč)
Pre Vás: €1,43 (0 Kč)

Výroba ovocných vín a nápojov v domácnosti

Spisovatel: Strelka František, Príroda 1970
Katalogové číslo: C4816

Strelka František - Výroba ovocných vín a nápojov v domácnosti Kniha pre všetkých, ktorí si doma vyrábajú víno alebo iné nápoje. Z obsahu: Vlastnosti ovocia, Príprava muštu, Umývanie, Drvenie, Predváranie, atd., Odkaľovanie muštu, Miestnosti na uloženie muštu a vína, Nádoby, Kvasenie, Vedľajšie produkty alkoholického kvasenia, Predpisy na výrobu vín, Víno z bobuľového ovocia, Víno z kôstkového ovocia, Šumivé vína, Džúsy, Miešané a mixované nápoje, Chyby a choroby vín, Ovocné octy, Výroba nealkoholických nápojov, Nektáre, Limonády, atd.......brožovaná, 198 strán, náklad: 2000 ks, na pár úvodných stranách fľak

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€9,00 (2 591 Kč)
Pre Vás: €8,55 (2 461 Kč)

Evropská vína v podmínkách české gastronomie I.

Spisovatel: Doležal Petr, Restaurační a gastronomické služby 1996
Katalogové číslo: M3652

Doležal Petr - Evropská vína v podmínkách české gastronomie I. Část I. - vína Francie. Tato kniha Vám pomuže ke snadnější orientaci ve francouzském vinařství... v češtine, brožovaná, 153 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€2,40 (0 Kč)
Pre Vás: €2,28 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro