Mlieko ako potravina

Obal knihy Mlieko ako potravina

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Palo / Smetana
Vydavateľ: Príroda
Rok vydania: 1978
Stav knihy: 5 z 5
Katalogové číslo: H2626

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Mlieko pokladáme za najdokonalejšiu potravinu. Vo výžive detí, chorých a rekonvalescentov ho zatiaľ nevieme nahradiť nijakou inou potravinou. Najväčšou prednosťou mlieka je, že vo veľmi priaznivom pomere a v relatívne veľkom množstve obsahuje všetky najdôležitejšie živiny... brožovaná, 143 strán,

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Technika obsluhy a služeb 2.

Spisovatel: Salač, Pribula, Sedláčková, SPN 1996
Katalogové číslo: O9883

Salač, Pribula, Sedláčková - Technika obsluhy a služeb 2. Technika obsluhy a služeb pro 2. ročník středních hotelových škol... v češtine, brožovaná, 150 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,20 (0 Kč)
Pre Vás: €2,09 (0 Kč)

Výroba ovocných vín a nápojov v domácnosti

Spisovatel: Strelka František, Príroda 1970
Katalogové číslo: C4816

Strelka František - Výroba ovocných vín a nápojov v domácnosti Kniha pre všetkých, ktorí si doma vyrábajú víno alebo iné nápoje. Z obsahu: Vlastnosti ovocia, Príprava muštu, Umývanie, Drvenie, Predváranie, atd., Odkaľovanie muštu, Miestnosti na uloženie muštu a vína, Nádoby, Kvasenie, Vedľajšie produkty alkoholického kvasenia, Predpisy na výrobu vín, Víno z bobuľového ovocia, Víno z kôstkového ovocia, Šumivé vína, Džúsy, Miešané a mixované nápoje, Chyby a choroby vín, Ovocné octy, Výroba nealkoholických nápojov, Nektáre, Limonády, atd.......brožovaná, 198 strán, náklad: 2000 ks, na pár úvodných stranách fľak

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€9,00 (2 591 Kč)
Pre Vás: €8,55 (2 461 Kč)

Technologie přípravy pokrmu 4.

Spisovatel: Sedláčková Hana a kolektív, Fortuna 2005
Katalogové číslo: O9625

Sedláčková Hana a kolektív - Technologie přípravy pokrmu 4. Z obsahu: Drubež, Ryby mořské a sladkovodní, Mořské plody, Zvěřina, Úprava pokrmu z domácí i světové gastronomie... v češtine, brožovaná, veľký formát, 94 strán textu + obrazová príloha

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro