Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov

Obal knihy Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Grieger, Burdová
Vydavateľ: Príroda
Rok vydania: 1985
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: K7290

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Tento učebný text sa zaoberá všeobecnými poznatkami, ktoré nadväzujú na kapitoly o surovom kravskom mlieku, o mliekarskom ošetrení a spracovaní mlieka na mliečne výrobky, o výrobe a spracovaní ďalších druhov mlieka... brožovaná, veľký formát, 344 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Skriptá ďalej doporučujeme

Vybrané kapitoly z pediatrickej propedeutiky

Spisovatel: Horečný, Čáp, Univerzita Komenského 1974
Katalogové číslo: L1772

Horečný, Čáp - Vybrané kapitoly z pediatrickej propedeutiky Z obsahu: Gastrointenstinálny trakt detí, Výživa zdravých detí, Príprava niektorých nemliečnych pokrmov pre dojčatá, Hematológia, základné vyšetrovacie metódy červenej krvnej zložky, Základné vyšetrenie leukocytov, trombocytov, atd... brožovaná, veľký formát, časť textu označený ceruzou, 100 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,80 (0 Kč)
Pre Vás: €1,71 (0 Kč)

Návody na cvičenia z rastlinnej výroby I.

Spisovatel: Kulík, Karabínová, Príroda 1990
Katalogové číslo: P1709

Kulík, Karabínová - Návody na cvičenia z rastlinnej výroby I. Z obsahu: Biologická kontrola v rastlinnej výrobe, Obilniny, pšenica, raž, jačmeň, ovos, kukurica, atd... brožovaná, veľký formát, 124 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,00 (0 Kč)
Pre Vás: €3,80 (0 Kč)

Hygiena technických zariadení

Spisovatel: Holec Josef, Tomka Jozef, Príroda 1979
Katalogové číslo: N6128

Holec Josef, Tomka Jozef - Hygiena technických zariadení Tato učební pomůcka je určena posluchačům VŠ veterinárních v ČSSR pro studijní odbor hygiena potravin. Podává přehled o technických předpokladech hygieny zpracování potravin a surovin živočíšného původu...v češtine, brožovaná, veľký formát, 159 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,30 (0 Kč)
Pre Vás: €2,19 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro