Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Dr. A. Oetker: Ako pripravíme správne cesto!
Ako pripravíme správne cesto!

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu
Spisovateľ: Dr. A. Oetker
Vydavateľ: ?
Rok vydania: ?
Stav knihy: 
Katalogové číslo: N2233
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Predpisy pre prípravu - trené cesto,krehké (hnetené) cesto, piškotové cesto, pálené (alebo t.zv. sparované) cesto... brožovaná,24 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Malá kuchárka pre hubárov
Spisovatel: Vrbka Jan, Ježek Bohuslav, Osveta 1982
Katalogové číslo: I2214
Ak chceme huby využiť v modernej kuchyni, musíme sa naučiť, ako ich možno pripravovať na rozličný spôsob a s tým vám môže pomôcť aj táto publikácia, zároveň ponúka množstvo skvelých receptov s využitím húb... brožovaná, 152 strán + 4 strany farebnej prílohy
kúpiť€3,50 (2 342 Kč)
Pre Vás: €3,33 (2 225 Kč)
Zdravo, chutne, bez mäsa
Spisovatel: Džupa Karol, Butkovská Mária, eurounion 1993
Katalogové číslo: O4918
Zdravo, chutne, bez mäsa v spoločnom stravovaní... Publikáciou chceme prispieť k širokému uplatneniu dietetiky i vegetariánstva nad rámec prostredia tradičného využívania... brožovaná, väčší formát, 100 strán
kúpiť€4,00 (0 Kč)
Pre Vás: €3,80 (0 Kč)
Varíme a pečieme na Veľkú noc
Spisovatel: Kolektív autorov, Interwerb ?
Katalogové číslo: O3952
72 receptov, rýchle recepty,... brožovaná, 64 strán
kúpiť€1,00 (0 Kč)
Pre Vás: €0,95 (0 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










