Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Kolektív autorov: Jedlá z jednoduchých prísad
Jedlá z jednoduchých prísad

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu
Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: Ex book
Rok vydania: 2012
Stav knihy: 
Katalogové číslo: O6230
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
recepty od babičky s obrázkovým postupom (Pečeňový nákyp, hajducká kapusta, zemiaky v alobale, polievka s trhankou, dubáky na smotane, atd)... brožovaná 32 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Slovenské špeciality 2
Spisovatel: Kolektív autorov, ČSTK Pressfoto ?
Katalogové číslo: N7942
12 krátkych receptov na slovenské špeciality s farebnými fotografiami...brožovaná, mini formát, 24 rozkladacích strán
kúpiť€1,20 (0 Kč)
Pre Vás: €1,14 (0 Kč)
100 receptov dlhovekosti
Spisovatel: Bajer Boris, Centrum výživy 2024
Katalogové číslo: P3667
Táto jedinečná kniha plná receptov a poznatkov o výžive spája v jeden celok 100 skvelých receptov a náučný text o výžive, ktorý je prepletený novelovo písaným fascinujúcim príbehom doktora Roberta Bavorského.... tvrdá väzba, väčší formát, 272 strán
kúpiť€17,00 (0 Kč)
Pre Vás: €16,15 (0 Kč)
Tofu receptár
Spisovatel: Kolektív autorov, Semic media 2001
Katalogové číslo: P2053
O sóji a tofu, marinády, predjedlá, polievky, hlavné jedlá, tofu s masom, šaláty, majonézy, dressingy, atd... brožovaná, malý formát, 144 strán
kúpiť€1,50 (0 Kč)
Pre Vás: €1,43 (0 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










