Učebnice němčiny

Obal knihy Učebnice němčiny

Cena: €3,70 (96 Kč)
Pre Vás: €1,85 (48 Kč)
Zľava: 50 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Čermáková J. a kol.
Vydavateľ: SNTL
Rok vydania: 1975
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: D1994

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Učebnica nemčiny pre vysoké školy technického smeru. Obsahuje 20. lekcií, nemecko-český a česko-nemecký slovník, technickú terminológiu..... tvrdá väzba, väčší formát, v češtine, 252 strán, 1 obrázok

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii 50 - 80 % ZĽAVY ďalej doporučujeme

Pod ťarchou viny

Spisovatel: Turow Scott, Slovenský spisovateľ 1994
Katalogové číslo: G9585

Turow Scott - Pod ťarchou viny Román zo súdnej siene, v ktorom sa spájajú prvky spoločensko -psychologického príbehu s výraznými prvkami kriminálneho žánru. Amerika, zasľúbená krajina emigrantov, no i bezprávia, korupcie a zločinu. Hlavnou postavou je právny zástupca Alejandro Stern... 392 strán, tvrdá väzba

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,30 (1 795 Kč)
Pre Vás: €1,15 (898 Kč)

Drahý Michal, Takého si ťa pamätám

Spisovatel: Ginzburgová Natalia, Slovenský spisovateľ 1990
Katalogové číslo: K3142

Ginzburgová Natalia - Drahý Michal, Takého si ťa pamätám Drahý Michal je vskutku údesnou kronikou bezútešného a nezadržateľného rozkladu zámožnej rímskej rodiny, ktorým sú nemilosrdne poznačení a zasiahnutí všetci jej členovia. Rovnako krutý obraz ponúka aj druhý román... obal, tvrdá väzba mierne uvoľnená, 392 strán, náklad 6000 výtlačkov

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,00 (2 030 Kč)
Pre Vás: €1,00 (1 015 Kč)

Mraznička - náš pomocník - mäso,ryby, hydina

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena 1989
Katalogové číslo: F2244

Kolektív autorov - Mraznička - náš pomocník - mäso,ryby, hydina Brožúrka je určená pre každého, kto chce naplno využiť potenciál mrazenia potravín, najmä čo sa týka mäsa, rýb a hydiny. Publikácia poskytuje cenné rady a návody, ako optimálne spracovať, baliť a uskladňovať uvedené suroviny pred ich zamrazením, aby si zachovali svoju kvalitu, chuť a nutričnú hodnotu. Čitatelia sa dozvedia o dôležitosti správnej teploty mrazenia, ideálnom čase skladovania rôznych druhov potravín a tiež o tom, ako ich bezpečne rozmrazovať pred ďalšou úpravou... brožovaná, malý formát, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,70 (702 Kč)
Pre Vás: €0,35 (351 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro