Mrazíme ovocie a zeleninu

Obal knihy Mrazíme ovocie a zeleninu

Cena: €1,50 (39 Kč)
Pre Vás: €1,32 (34 Kč)
Zľava: 12 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Paulovičová Eva
Vydavateľ: Knižné centrum
Rok vydania: 1999
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: F9972

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Mrazenie je jednou z viacerých možností konzervovania potravín. Technológia, rady, recepty na prípravu jedál. Ovocie, omáčky z ovocia, zelenina, bylinky, jedlá z ovocia a zo zeleniny... 80 strán, brožovaná

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Konzervujeme po novom

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena ?
Katalogové číslo: M990

Kolektív autorov - Konzervujeme po novom Z obsahu: Nebojme sa kombinovať, Pohár ovocnej šťavy, Namiesto zákuskov, Pre labužníkov, aj ovocie na kyslo, Zimné zdroje vitamínov, Sušené ovocie a zelenina, atd... brožovaná, mini formát, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,90 (0 Kč)
Pre Vás: €0,79 (0 Kč)

Konzervovanie a mrazenie v domácnosti

Spisovatel: Balaštík Jaroslav, Príroda 1984
Katalogové číslo: H5980

Balaštík Jaroslav - Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Možností konzervovania ovocia a zeleniny je mnoho, no najdôležitejšie je, aby získaný výrobok bol chutný, zdravý a trváci. Dôležité je aj to, aby konzervovanie bolo lacné, rýchle a nenáročné. Z obsahu: Prísady, Sterilizácia konzerv, Príprava kompótov, Príprava zeleniny sterilizovanej a nakladanej, Príprava húb, Marmelády, Rôsoly, Lekváre, Pretlaky, Šťavy, Džúsy, Sirupy, Vína, Chyby a choroby vín, Sušené ovocie, zelenina, huby, Zelenina v soli, Konzervovanie mäsa a rýb, Mrazenie.... 223 strán, tvrdá väzba

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€7,00 (2 966 Kč)
Pre Vás: €6,16 (2 610 Kč)

Ako konzervovať zeleninu a mäso

Spisovatel: Kaščák Ján SIlvester, Alfa 1980
Katalogové číslo: J6194

Kaščák Ján SIlvester - Ako konzervovať zeleninu a mäso Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov... tvrdá väzba, 216 strán, 16 farebných obr., 2 tabuľky, menší formát,

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,90 (2 498 Kč)
Pre Vás: €3,43 (2 198 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík > Dokončiť nákup

V košíku máte: 2 knihy
V cene: 30.21 28.1 Euro (extra zľava pre Vás:7%)