Hlasujem za lásku

Obal knihy Hlasujem za lásku

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Olujicová Grozdana
Vydavateľ: Smena
Rok vydania: 1965
Stav knihy: 3 z 5
Katalogové číslo: I8559

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Kniha obsahuje dve romány autorky - Hlasujem za lásku, Výlet do neba, ktoré sa odohrávajú v prostredí mladých gymnazistov... obal, tvrdá väzba, 270 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii 50 - 80 % ZĽAVY ďalej doporučujeme

Vzruch, útlm a narkóza

Spisovatel: Vvedenskij Nikolaj Jevgenevič, Slovenská Akadémia vied 1953
Katalogové číslo: L664

Vvedenskij Nikolaj Jevgenevič - Vzruch, útlm a narkóza Vvedenského učenie založené na materialistických princípoch sa stalo pevným základom pre rozvoj pavlovskej fyziológie a patológie celého organizmu. Autor vysvetľuje vzájomné vzťahy medzi vzruchom,útlmom a parabiózou... obal mierne opotrebovaný, tvrdá väzba, 190 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,80 (0 Kč)
Pre Vás: €0,90 (0 Kč)

Príručka slovenského pravopisu pre školy

Spisovatel: Oravec Ján, Laca Vincent, Slovenské pedagogické nakladateľstvo 1976
Katalogové číslo: J1547

Oravec Ján, Laca Vincent - Príručka slovenského pravopisu pre školy Táto príručka obsahuje súhrn pravopisných pravidiel a pravopisný slovník osobitne upravený pre žiakov základných a stredných škôl... 608 strán, tvrdá väzba, bez obalu

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,80 (1 405 Kč)
Pre Vás: €0,90 (703 Kč)

Mraznička - náš pomocník - mäso,ryby, hydina

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena 1989
Katalogové číslo: F2244

Kolektív autorov - Mraznička - náš pomocník - mäso,ryby, hydina Brožúrka je určená pre každého, kto chce naplno využiť potenciál mrazenia potravín, najmä čo sa týka mäsa, rýb a hydiny. Publikácia poskytuje cenné rady a návody, ako optimálne spracovať, baliť a uskladňovať uvedené suroviny pred ich zamrazením, aby si zachovali svoju kvalitu, chuť a nutričnú hodnotu. Čitatelia sa dozvedia o dôležitosti správnej teploty mrazenia, ideálnom čase skladovania rôznych druhov potravín a tiež o tom, ako ich bezpečne rozmrazovať pred ďalšou úpravou... brožovaná, malý formát, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,70 (702 Kč)
Pre Vás: €0,35 (351 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro