Nápoje na každú príležitosť

Obal knihy Nápoje na každú príležitosť

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Vrabec Vilém
Vydavateľ: Práca
Rok vydania: 1968
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: I8990

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Veľmi dôležitým doplnkom pri podávaní pokrmov je vhodne volený nápoj. Táto kniha je o rôznych druhoch nápojov a je určená tak odborníkom, ako aj laikom (miexérske náčinie, meranie, chladenie miešanie, limonády, správne teploty, vína, punče, grogy, aperitívy, coolery, crusty, fizy, fixa, atd.)... tvrdá väzba, 248 strán + 8 strán farebných a 8 strán čb príloh, menší formát,

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Jak žít a co jíst při cukrovce

Spisovatel: Páv J. a kol., Avicenum 1979
Katalogové číslo: A9095

Páv J. a kol. - Jak žít a co jíst při cukrovce Z obsahu knihy: Cukrovka a jej liečenie - čo je cukrovka, ako vzniká, príznaky, dieta, životospráva, liečba inzulínom, prevencia, atd, Výživa diabetika - výživa, diéta, výber potravín, sladidlá, Ako variť diabetikovi - hlavné zložky, tabuľk, predpisová časť - recepty, jedálníček, atd....v češtine, obal poškodený, 376 strán, 16 strán obraz. prílohy

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,90 (2 021 Kč)
Pre Vás: €1,81 (1 920 Kč)

Keď príde hosť

Spisovatel: Marienková Anna, Osveta 1976
Katalogové číslo: D3643

Marienková Anna - Keď príde hosť Knižka vám chce poradiť, ako možno pripraviť rýchle pohostenie z potravín, ktoré máme k dispozícii, a to pri rôznych návštevách, ako aj pre vlastnú rodinu s pocitom, že sme podali dobré jedlo... brožovaná, 152 strán,väzba prelepená lepiacou páskou

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,10 (1 405 Kč)
Pre Vás: €1,05 (1 335 Kč)

Technologie přípravy pokrmu 5.

Spisovatel: Sedláčková Hana a kolektív, Fortuna 2003
Katalogové číslo: O9623

Sedláčková Hana a kolektív - Technologie přípravy pokrmu 5. Z obsahu: Pokrmy studené kuchyně, Teplé předkrmy, Zásady dietního stravování, strava jiných národu, Gastronomická pravidla... v češtine, brožovaná, veľký formát, 135 strán textu + obrazová príloha

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro