Zmrazovanie potravín v mrazničkách

Obal knihy Zmrazovanie potravín v mrazničkách

Cena: €1,80 (47 Kč)
Pre Vás: €1,71 (44 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Lifková Zdenka
Vydavateľ: Alfa
Rok vydania: 1985
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J6124

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Publikácia obsahuje návody a odporúčania, ktoré možno uplatniť pri zmrazovaní potravín v domácnosti alebo pri varení jedál do zásoby..... brožovaná,112 strán, 27 obrázkov, 16 tabuliek

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Konzervujeme zdravo

Spisovatel: Muntág Stanislav, Nova a Vega 1991
Katalogové číslo: D2825

Muntág Stanislav - Konzervujeme zdravo Prvoradým cieľom konzervácie má byť snaha zachovať na potrebnú dobu čo najviac z pôvodnej chuti a biologickej hodnoty čerstvého ovocia a zeleniny... z Obsahu: Konzervovať v domácnosti?, Kvasenie, Sušenie, Mrazenie, Pasterizácia, Pretlaky, lekváre, marmelády, Ovocné šťavy, brožovaná, dobrý stav, 53 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€6,00 (777 Kč)
Pre Vás: €5,70 (738 Kč)

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Spisovatel: Kaščák Ján Silvester, Alfa 1989
Katalogové číslo: F3791

Kaščák Ján Silvester - Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov /princípy konzervovania, obaly, ovocné nátierky, mušty, vína, konzervovanie húb, mrazenie.../... tvrdá väzba, 352 strán, 6 tabuliek, 3. prepracované vydanie

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,00 (2 732 Kč)
Pre Vás: €3,80 (2 595 Kč)

Mrazíme ovocie a zeleninu

Spisovatel: Paulovičová Eva, Knižné centrum 1999
Katalogové číslo: F9972

Paulovičová Eva - Mrazíme ovocie a zeleninu Mrazenie je jednou z viacerých možností konzervovania potravín. Technológia, rady, recepty na prípravu jedál. Ovocie, omáčky z ovocia, zelenina, bylinky, jedlá z ovocia a zo zeleniny... 80 strán, brožovaná

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (1 425 Kč)
Pre Vás: €1,43 (1 354 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro