Podnikateľský plán na založenie malého súkromného podniku alebo farmy

Obal knihy Podnikateľský plán na založenie malého súkromného podniku alebo farmy

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Jassinger Alfréd
Vydavateľ: AGROINŠTITÚT v Nitre
Rok vydania: 1992
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: M1672

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Nie je tomu tak dávno (november 1989), keď sme v biblickom ponímaní okúsili jablko poznania a boli sme vyhnaní z centrálnej plánovanej činnosti do sveta trhu, podnikania a kolotoča cien... brožovaná, 131 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Všeobecne ďalej doporučujeme

Finančný controlling pre manažérov

Spisovatel: Horváthová, Mokrišová, Suhányiová, Prešovská univerzita 2016
Katalogové číslo: P2822

Horváthová, Mokrišová, Suhányiová - Finančný controlling pre manažérov Z obsahu: Finančný controlling podniku, Základné vstupy pre finančnú analýzu, Finančná analýza podniku, Controlling čistého pracovného kapitálu, Hodnota podniku, atd... brožovaná, na pár stranách časť textu označená farebne, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,50 (0 Kč)
Pre Vás: €4,28 (0 Kč)

Analýza pro ekonomy

Spisovatel: Tuleja Pavel, Cpress 2007
Katalogové číslo: P513

Tuleja Pavel - Analýza pro ekonomy učebnici naleznete studijní text pro studenty kurzů makroekonomické analýzy, komparativní ekonomie a ekonomického modelování. Seznámíte se s ekonomickým systémem a jeho členěním, rolí modelů v ekonomii, historickým vývojem ekonomického modelování a s některými kvalitativními stránkami ekonomického modelu... v češtine, brožovaná, 336 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,20 (0 Kč)
Pre Vás: €3,04 (0 Kč)

Podnikanie v pohostinstve a hotelierstve I-II.

Spisovatel: Sládek Gustáv, Epos 2003
Katalogové číslo: O9448

Sládek Gustáv - Podnikanie v pohostinstve a hotelierstve I-II. I. časť - založenie, ocenenie, dispozičné riešenie a štandardy gastronomických a ubytovacích podnikov, organizácia a riadenie, trh, ceny a marketing... II. časť - Práca, profesie, produktivita práce a odmeňovanie, Náklady, tržby a rentabilita, Hygiena, požiarna ochrana, bezpečnosť práce, tvorba cien jedál a nápojov s prirážkami... tvrdé väzby, 560 + 540 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€25,00 (0 Kč)
Pre Vás: €23,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro