Konzervujeme po novom

Obal knihy Konzervujeme po novom

Cena: €0,90 (25 Kč)
Pre Vás: €0,86 (24 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: Živena
Rok vydania: ?
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: M990

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Nebojme sa kombinovať, Pohár ovocnej šťavy, Namiesto zákuskov, Pre labužníkov, aj ovocie na kyslo, Zimné zdroje vitamínov, Sušené ovocie a zelenina, atd... brožovaná, mini formát, 64 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Zmrazovanie potravín v mrazničkách

Spisovatel: Lifková Zdenka, Alfa 1985
Katalogové číslo: J6124

Lifková Zdenka - Zmrazovanie potravín v mrazničkách Publikácia obsahuje návody a odporúčania, ktoré možno uplatniť pri zmrazovaní potravín v domácnosti alebo pri varení jedál do zásoby..... brožovaná,112 strán, 27 obrázkov, 16 tabuliek

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€1,80 (1 856 Kč)
Pre Vás: €1,71 (1 763 Kč)

Zmrazené potraviny

Spisovatel: Smotlacha Miroslav, Alfa 1976
Katalogové číslo: J106

Smotlacha Miroslav - Zmrazené potraviny Zmrazené potraviny, ich používanie v domácnostiach a organizáciach spoločného stravovania. Informuje o výrobe zmrazených potravín, o spôsoboch zaobchádzania s nimi, o príprave, atd... tvrdá väzba, 144 strán, 35 obr., 6 farebných príloh, 15 tab., náklad: 7000 ks

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€3,00 (2 531 Kč)
Pre Vás: €2,85 (2 404 Kč)

Konzervovanie ovocia, zeleniny, húb, mäsa a vajec v domácnosti

Spisovatel: Balaštík Jaroslav, Príroda 1973
Katalogové číslo: I9414

Balaštík Jaroslav - Konzervovanie ovocia, zeleniny, húb, mäsa a vajec v domácnosti Možností konzervovania ovocia a zeleniny je mnoho, no najdôležitejšie je, aby získaný výrobok bol chutný, zdravý a trváci. Dôležité je aj to, aby konzervovanie bolo lacné, rýchle a nenáročné. Z obsahu: Prísady, Sterilizácia konzerv, Príprava kompótov, Príprava zeleniny sterilizovanej a nakladanej, Príprava húb, Marmelády, Rôsoly, Lekváre, Pretlaky, Šťavy, Džúsy, Sirupy, Vína, Chyby a choroby vín, Sušené ovocie, zelenina, huby, Zelenina v soli, Konzervovanie mäsa a rýb, Mrazenie, atd.... doplnené názornými kresbami, 389 strán, tvrdá väzba,

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€6,20 (5 230 Kč)
Pre Vás: €5,89 (4 968 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Kellerova 1
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro