Technológia pre 2. roční odborných učilíšť a učňovských škôl

Obal knihy Technológia pre 2. roční odborných učilíšť a učňovských škôl

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Janderla Aladár
Vydavateľ: Slovenské pedagogické nakladateľstvo
Rok vydania: 1962
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: M4679

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Učebnica technológie prípravy jedál je vypracovaná podľa predpísaných osnov pre učňov odboru čašník. V učebnici sa žiak oboznámi s technológiou výroby jedál, ktorú bude v praxi každodenne potrebovať v styku so spotrebiteľom a pri výrobe jedál... tvrdá väzba, bez obalu, 185 strán,knižné dosky opotrebované a ušpinené

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Džúsy a koktaily

Spisovatel: Lócziová Soňa, Slovart 2009
Katalogové číslo: O2891

Lócziová Soňa - Džúsy a koktaily Táto kniha je plná receptov, ktoré ulahodia každej chuti, lebo sa v nich využívajú všetky možné druhy ovocia a zeleniny od banánov, drobného ovocia a pomarančov až po mrkvu, cviklu a uhorky... obal, tvrdá väzba, veľký formát, 224 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Spisovatel: Gara a kolektív, Expol 2009
Katalogové číslo: O9687

Gara a kolektív - Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár Z obsahu: Technologický postup prípravy bezmäsitých jedál, Technologický postup prípravy jednoduchých múčnych jedál a múčnikov, jedál z hovädzieho mäsa, teľacieho mäsa, bravčového mäsa, atd... brožovaná, veľký formát, 88 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)

Výroba kvalitného mlieka

Spisovatel: Semjan Štefan a kolektív, Príroda 1987
Katalogové číslo: O8495

Semjan Štefan a kolektív - Výroba kvalitného mlieka Z obsahu: Mlieko vo výžive ľudí, Súčasný stav a výhľady vo výrobe mlieka v SSR, Zloženie a vlastnosti mlieka, Mikrobiológia výroby mlieka, Zdravotné problémy výroby kvalitného mlieka, Hygiena získavania mlieka, Základné ošetrenie mlieka na farmách, Skladovanie, zber a zvoz mlieka, atd... tvrdá väzba, 303 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€9,00 (0 Kč)
Pre Vás: €8,55 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro