Evropská vína v podmínkách české gastronomie III.

Obal knihy Evropská vína v podmínkách české gastronomie III.

Cena: €1,80 (47 Kč)
Pre Vás: €1,71 (44 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Doležal Petr
Vydavateľ: Petr+Iva
Rok vydania: ?
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: N421

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Kniha seznamuje čtenáře s víny Řecka, které je považováno za kolébku světového vinařství... v češtine, brožovaná, 140 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Veľká kniha o nápojoch

Spisovatel: Matuška P., Príroda 1985
Katalogové číslo: H593

Matuška P. - Veľká kniha o nápojoch Najlepší nápoj je voda, tvrdí príslovie - no nie jediný. V tejto knihe sa dozviete mnoho zaujímavostí o káve, minerálke, mlieku, pive, víne, atd. Takisto obsahuje recepty na prípravu týchto, aj ďalších alkoholických aj nealkoholických nápojov. V časti o víne, je obsah rozdelený podľa krajín - vinohradníctvo a vína Európe /Grécko, Francúzsko, Portugalsko.../, Ázii /Turecko, Izrael, Čína, India.../, Amerika, Afrika, Austrália.... väčší formát, bez obalu, 260 strán, tvrdá väzba, kriedový papier

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,50 (3 356 Kč)
Pre Vás: €3,33 (3 189 Kč)

Oblohy a zdobení

Spisovatel: Biller Rudolf, Svojtka a Co. 2000
Katalogové číslo: O80

Biller Rudolf - Oblohy a zdobení Kniha vám nabídne více než 300 návodů na zdobení pokrmů ovocem, zeleninou, vejci či žampiony apod... v češtine, tvrdá väzba, väčší formát, 160 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€6,60 (0 Kč)
Pre Vás: €6,27 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €2,85 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro