Tao zdravého stravování

Obal knihy Tao zdravého stravování

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Flaws Bob
Vydavateľ: AnaHita
Rok vydania: 2011
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: N5074

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny... v češtine, brožovaná, 125 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Dortománie červenec-srpen 2012

Spisovatel: Kolektív autorov, Mediaprint 2012
Katalogové číslo: O9792

Kolektív autorov - Dortománie červenec-srpen 2012 Z obsahu: Nevídaná cukrařina, Pohádkové modelování, Šokující architektura, atd... v češtine, brožovaná, veľký formát, 34 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,00 (0 Kč)
Pre Vás: €0,95 (0 Kč)

Praktický sprievodca slovenskými vínami

Spisovatel: Lipka František a kolektív, Belimex 2006
Katalogové číslo: L7064

Lipka František a kolektív - Praktický sprievodca slovenskými vínami Čitateľ v knihe nájde informácie o vinohradníckych oblastiach, ale aj informácie o pestovaných odrodách viniča, vrátane opisu typických vlastností vín, ktoré sa z nich vyrábajú. Veľká pozornosť je venovaná kapitole o rozvíjaní vinárskeho citu, ale dozviete sa aj, ako a kde víno nakupovať a skladovať.... tvrdá väzba, väčší formát, na prednej strane venovanie, 230 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,60 (0 Kč)
Pre Vás: €2,47 (0 Kč)

Francúzsky paradox

Spisovatel: Jančok Ľubomír, Marenčin PT 2012
Katalogové číslo: L6195

Jančok Ľubomír - Francúzsky paradox Kniha vás vovedie do francúzskej gastronómie, literatúry a politiky. Nie však do receptov, ale do samotných hláv gastronomických umelcov. Pochopíme francúzsky koncept kuchyne a skúsime rozlúštiť, prečo je tu jedlo postavené na piedestál... obal, tvrdá väzba, 220 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€7,00 (0 Kč)
Pre Vás: €6,65 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro