Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Švábenský Waldemar, Šomody tomáš: Prestreté
Prestreté

Cena: €3,50 (91 Kč)
Pre Vás: €3,33 (86 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika
Spisovateľ: Švábenský Waldemar, Šomody tomáš
Vydavateľ: Trio publishing
Rok vydania: ?
Stav knihy: 
Katalogové číslo: O4705
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Prestreté pre vašich prvých 33 paleo receptov... tvrdá väzba, 70 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Zlatá čokoládová kniha
Spisovatel: Čermáková Hana, Fortuna libri 2008
Katalogové číslo: O2900
Více než 300 receptů! Cookies, brownies, mufiny, pečivo, elegantní dezerty, pudinky, zmrzliny, dorty, sladkosti, nápoje a pikantní pokrmy - už nikdy nebudete potřebovat žádné jiné kuchařky: tato obsahuje vše, co potřebujete vědět o čokoládě... v češtine, tvrdá väzba, väzba prelepená lepiacou páskou, 703 strán
kúpiť€17,00 (0 Kč)
Pre Vás: €16,15 (0 Kč)
Pečieme s láskou 2.
Spisovatel: Kolektív autorov, Dr. Oetker 2006
Katalogové číslo: O8194
52 rýchlych receptov na plech. (Múčniky na všedný deň, Múčniky s mliekom a šľahačkou, Múčniky s plnkou, a s ovocím)... tvrdá väzba, 121 strán
kúpiť€2,50 (0 Kč)
Pre Vás: €2,38 (0 Kč)
Kuchárske ABC labužníka
Spisovatel: Ricciová Dolores, Media klub 1998
Katalogové číslo: O1175
282 jedál začlenených do 35 abecedne zoradených skupín základných potravín zdravej výživy... tvrdá väzba, väčší formát, 230 strán
kúpiť€3,00 (0 Kč)
Pre Vás: €2,85 (0 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










