Technológia prípravy pokrmov 1.

Obal knihy Technológia prípravy pokrmov 1.

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Verčimáková a kolektív
Vydavateľ: SPN
Rok vydania: 2007
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9441

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Základné technologické postupy, Zelenina, Zemiaky, Ovocie, Obilniny, Strukoviny, Vajcia, Mlieko a mliečne výrobky, Huby, Jednoduché studené pokrmy, Príprava polievok, Príprava omáčok, atd... brožovaná, veľký formát, 192 strán + obrazová príloha

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu

Spisovatel: Vondráček Josef, Cíl 1948
Katalogové číslo: L4409

Vondráček Josef - Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu... v češtine, 146 strán, brožovaná, obsahuje venovanie a pečiatku knižnice, uvoľnené strany, zľava 10%

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€28,00 (0 Kč)
Pre Vás: €25,20 (0 Kč)

Recepty zo života 6.

Spisovatel: Kolektív autorov, Euroskop-Ringier 2002
Katalogové číslo: G5919

Kolektív autorov - Recepty zo života 6. Šiesty knižný súhrn najobľúbenejších receptov čitateľov týždenníka Život na tému-KOLÁČE, ZÁKUSKY A INÉ MAŠKRTY. Vyše 140 návodov, overených postupov, rád a fotografií. Sedem kapitol toho "najsladšieho" z vašich kuchýň:O pečení a o cestách,Múčniky z liateho a roztieraného cesta,Koláče a koláčiky z vaľkaného cesta,Torty,Nepečené zákusky,Krémy, peny, zmrzliny, nápoje,Rady a tipy.... kriedový papier,väčší formát, tvrdá väzba, 155 strán,

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,50 (4 137 Kč)
Pre Vás: €5,23 (3 930 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €2,85 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro