Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Bajer Boris: 100 receptov dlhovekosti
100 receptov dlhovekosti

Cena: €17,00 (440 Kč)
Pre Vás: €16,15 (418 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika
Spisovateľ: Bajer Boris
Vydavateľ: Centrum výživy
Rok vydania: 2024
Stav knihy: 
Katalogové číslo: P3667
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Táto jedinečná kniha plná receptov a poznatkov o výžive spája v jeden celok 100 skvelých receptov a náučný text o výžive, ktorý je prepletený novelovo písaným fascinujúcim príbehom doktora Roberta Bavorského.... tvrdá väzba, väčší formát, 272 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Z mrazničky do mikrovlnné trouby
Spisovatel: Fergusonová Judith, Svojtka a Vašut 1995
Katalogové číslo: L6154
Recepty na přípravu předkrmu, polévek, hlavních jídel a moučníku v mikrovlnné troubě. Více než 80 receptu s barevnými fotografiemi... v češtine, tvrdá väzba, veľký formát, 63 strán
kúpiť€2,50 (0 Kč)
Pre Vás: €2,38 (0 Kč)
Pokrmy na roštu
Spisovatel: Wilsonová Anne, Slovart 1999
Katalogové číslo: O9467
Pochoutky připravované na dřevěném uhlí, marinády a omáčky... v češtine, brožovaná, 64 strán
kúpiť€1,50 (0 Kč)
Pre Vás: €1,43 (0 Kč)
Domáce chute z babičkinej kuchyne
Spisovatel: Galaczi Orosné, Exbook 2015
Katalogové číslo: P796
Do knihy sme vybrali predjedlá, hlavné jedlá, zákusky a dezerty z tradičných receptúr našich starých mám... tvrdá väzba, 80 strán
kúpiť€4,00 (0 Kč)
Pre Vás: €3,80 (0 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










