Jedlo - Jed alebo liek?!

Obal knihy Jedlo - Jed alebo liek?!

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: ?
Rok vydania: 2002
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: E3042

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Keď strava dokáže zázraky. To, čo jete, bezprostredne ovplyvňuje nielen vaše zdravie, ale aj kvalitu a dĺžku vášho života. Táto kniha vám ponúka objektívny kompas, v sporných otázkach sa pridŕža vecných argumentov a uvádza len vedecky podložené fakty. Nájdete v nej všetko - od hesla ananás a agresia až po žltačku a žlčníkové kamene - spolu s návodmi ako si zostaviť jedálny lístok... brožovaná, veľký formát, 400 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Technologie přípravy pokrmu 1.

Spisovatel: Sedláčková, Otoupal, Fortuna 2004
Katalogové číslo: O9624

Sedláčková, Otoupal - Technologie přípravy pokrmu 1. Z obsahu: Zásady zdravé výživy, Provoz a zařízení gastronomických středisek, Ochrana zrdraví a bezpečnost práce, Tepelné zpracování potravin, Polévky, Omáčky, Dresinky... v češtine, brožovaná, veľký formát, 86 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)

Vinohradnícke lisy v Malokarpatskej oblasti

Spisovatel: Hrubala Martin, Malokarpatské múzeum 2010
Katalogové číslo: O4867

Hrubala Martin - Vinohradnícke lisy v Malokarpatskej oblasti Zbierka mapuje vývoj lisovania hrozna od začiatku 17. storočia, s ťažiskom záujmu do 18. a 19. storočia. V knihe je množstvo dobových obrázkov ako aj farebných fotiek malokarpatských lisov...tvrdá väzba, väčší formát, náklad 500 ks, 120 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€18,00 (0 Kč)
Pre Vás: €17,10 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro