Jedlo - Jed alebo liek?!

Obal knihy Jedlo - Jed alebo liek?!

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: ?
Rok vydania: 2002
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: E3042

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Keď strava dokáže zázraky. To, čo jete, bezprostredne ovplyvňuje nielen vaše zdravie, ale aj kvalitu a dĺžku vášho života. Táto kniha vám ponúka objektívny kompas, v sporných otázkach sa pridŕža vecných argumentov a uvádza len vedecky podložené fakty. Nájdete v nej všetko - od hesla ananás a agresia až po žltačku a žlčníkové kamene - spolu s návodmi ako si zostaviť jedálny lístok... brožovaná, veľký formát, 400 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Ovocie a zelenina

Spisovatel: Kolektív autorov, Teubner 2002
Katalogové číslo: M7512

Kolektív autorov - Ovocie a zelenina V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach... tvrdá väzba, veľký formát, kartónový obal, 318 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€24,90 (0 Kč)
Pre Vás: €23,66 (0 Kč)

Keď príde hosť

Spisovatel: Marienková Anna, Osveta 1976
Katalogové číslo: D3643

Marienková Anna - Keď príde hosť Knižka vám chce poradiť, ako možno pripraviť rýchle pohostenie z potravín, ktoré máme k dispozícii, a to pri rôznych návštevách, ako aj pre vlastnú rodinu s pocitom, že sme podali dobré jedlo... brožovaná, malý formát, 152 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,00 (1 405 Kč)
Pre Vás: €1,90 (1 335 Kč)

Francúzsky paradox

Spisovatel: Jančok Ľubomír, Marenčin PT 2012
Katalogové číslo: L6195

Jančok Ľubomír - Francúzsky paradox Kniha vás vovedie do francúzskej gastronómie, literatúry a politiky. Nie však do receptov, ale do samotných hláv gastronomických umelcov. Pochopíme francúzsky koncept kuchyne a skúsime rozlúštiť, prečo je tu jedlo postavené na piedestál... obal, tvrdá väzba, 220 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€7,00 (0 Kč)
Pre Vás: €6,65 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro