Tri stačia

Obal knihy Tri stačia

Cena: €4,20 (109 Kč)
Pre Vás: €3,99 (103 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: White Jenny
Vydavateľ: Reader´s Digest Výber
Rok vydania: 2005
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: G3124

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Dobré jedlo nemusí byť zložité a náročné. Presvedčí vás o tom aj naša vynikajúca kuchárka.Každý recept dopĺňa farebná fotografia hotového jedla a prehľadný postup na jeho prípravu. Kniha obsahuje recepty na každú príležitosť – raňajky, desiate, obedy či večere,od jednoduchých piknikových pokrmov až po efektné jedlá pre hostí či neodolateľné dezerty.... kriedový papier, veľký formát,tvrdá väzba,256 strán,200 receptov

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Koření v dnešní kuchyni 2

Spisovatel: Kolektív autorov, Pressfoto 1940
Katalogové číslo: N9099

Kolektív autorov - Koření v dnešní kuchyni 2 21 karet s popisem na zadní straně (česky, rusky, německy) + sešit 39 stran... brožovaná, väčší formát, vložené listy, v češtine

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,60 (0 Kč)
Pre Vás: €1,52 (0 Kč)

Domáce špeciality

Spisovatel: Rohardtová Monika, Fortuna Print 1995
Katalogové číslo: F3837

Rohardtová Monika - Domáce špeciality Spoľahlivé návody a recepty na domáce lahôdky-lekváre, džemy, rôsoly zo štiav, nakladanie a zaváranie, huspeniny, marinády, salámy, paštéty... tvrdá väzba, veľký formát, kriedový papier, 125 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (2 565 Kč)
Pre Vás: €4,75 (2 437 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €2,85 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro