Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Summová Ursula: Oddelená strava
Oddelená strava

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu
Spisovateľ: Summová Ursula
Vydavateľ: Media klub
Rok vydania: 1998
Stav knihy: 
Katalogové číslo: H3960
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Všetko o delenej strave (recepty viac ako 120, princíp, schéma rozdelenia, atd.)... tvrdá väzba, 160 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Čarujeme s bylinkami a koreninami
Spisovatel: Kolektív autorov, Tarsaco 2017
Katalogové číslo: N9295
Obsah: História chutí, Bylinky a koreniny v kuchyni, Liečivá sila korenín a byliniek, Hviezdy aromatickej kuchyne... tvrdá väzba, veľký formát, 303 strán,
kúpiť€12,00 (0 Kč)
Pre Vás: €11,40 (0 Kč)
Praktická prima vařečka
Spisovatel: Kolektív autorov, Fragment 2005
Katalogové číslo: M5631
Více než 300 receptů na přípravu předkrmů, polévek, masitých i bezmasých jídel, zeleninových jídel, moučníků i dezertů, z oblíbeného pořadu Tescoma Prima vařečka pro všechny příznivce vaření a dobrého jídla... v češtine, veľký formát,
kúpiť€8,00 (0 Kč)
Pre Vás: €7,60 (0 Kč)
Jedlá z húb
Spisovatel: Debski Henryk, Príroda 1989
Katalogové číslo: J5771
Kuchárska kniha poľského autora obsahuje veľký počet receptov na prípravu jedál z húb a s hubami, recepty sú pre štyri osoby - predkrmy, polievky, hlavné jedlá, špeciality... tvrdá väzba, 376 strán
kúpiť€5,00 (5 464 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 191 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










