Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Konzervovanie - Kaščák Ján Silvester: Ako konzervovať ovocie
Ako konzervovať ovocie

Kniha je predaná. 
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu
Spisovateľ: Kaščák Ján Silvester
      Vydavateľ: Alfa 
      Rok vydania: 1980
Stav knihy: 
Katalogové číslo: I7101
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát, väzba v úvode uvoľnená, zľava 10%
V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme
Zmrazovanie potravín v mrazničkách
Spisovatel: Lifková Zdenka, Alfa  1985
  		Katalogové číslo: J6124
 Publikácia obsahuje návody a odporúčania, ktoré možno uplatniť pri zmrazovaní potravín v domácnosti alebo pri varení jedál do zásoby..... brožovaná,112 strán, 27 obrázkov, 16 tabuliek
 Publikácia obsahuje návody a odporúčania, ktoré možno uplatniť pri zmrazovaní potravín v domácnosti alebo pri varení jedál do zásoby..... brožovaná,112 strán, 27 obrázkov, 16 tabuliek
kúpiť€1,80 (1 717 Kč)
 Pre Vás: €1,71 (1 631 Kč) 
Ako konzervovať zeleninu a mäso
Spisovatel: Kaščák Ján SIlvester, Alfa  1980
  		Katalogové číslo: J6194
 Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov... tvrdá väzba, 216 strán, 16 farebných obr., 2 tabuľky, menší formát,
 Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov... tvrdá väzba, 216 strán, 16 farebných obr., 2 tabuľky, menší formát, 
kúpiť€3,90 (2 498 Kč)
 Pre Vás: €3,71 (2 373 Kč) 
Mrazíme ovocie a zeleninu
Spisovatel: Paulovičová Eva, Knižné centrum  1999
  		Katalogové číslo: F9972
 Mrazenie je jednou z viacerých možností konzervovania potravín. Technológia, rady, recepty na prípravu jedál. Ovocie, omáčky z ovocia, zelenina, bylinky, jedlá z ovocia a zo zeleniny... 80 strán, brožovaná
 Mrazenie je jednou z viacerých možností konzervovania potravín. Technológia, rady, recepty na prípravu jedál. Ovocie, omáčky z ovocia, zelenina, bylinky, jedlá z ovocia a zo zeleniny... 80 strán, brožovaná
kúpiť€1,50 (1 425 Kč)
 Pre Vás: €1,43 (1 354 Kč) 
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
 
		     
		     
			 
		
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
			V cene: 0 Euro











