Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Konzervovanie - Kaščák Ján Silvester: Ako konzervovať ovocie
Ako konzervovať ovocie

Kniha je predaná. 
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu
Spisovateľ: Kaščák Ján Silvester
      Vydavateľ: Alfa 
      Rok vydania: 1980
Stav knihy: 
Katalogové číslo: I7101
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát, väzba v úvode uvoľnená, zľava 10%
V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme
Konzervovanie
Spisovatel: Schwartz Oded, Ikar 2010
  		Katalogové číslo: P2495
 Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania... tvrdá väzba, veľký formát, 192 strán
 Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania... tvrdá väzba, veľký formát, 192 strán
kúpiť€5,90 (0 Kč)
 Pre Vás: €5,61 (0 Kč) 
Konzervujeme zdravo
Spisovatel: Muntág Stanislav, Nova a Vega  1991
  		Katalogové číslo: D2825
 Prvoradým cieľom konzervácie má byť snaha zachovať na potrebnú dobu čo najviac z pôvodnej chuti a biologickej hodnoty čerstvého ovocia a zeleniny... z Obsahu: Konzervovať v domácnosti?, Kvasenie, Sušenie, Mrazenie, Pasterizácia, Pretlaky, lekváre, marmelády, Ovocné šťavy,  brožovaná, dobrý stav, 53 strán
 Prvoradým cieľom konzervácie má byť snaha zachovať na potrebnú dobu čo najviac z pôvodnej chuti a biologickej hodnoty čerstvého ovocia a zeleniny... z Obsahu: Konzervovať v domácnosti?, Kvasenie, Sušenie, Mrazenie, Pasterizácia, Pretlaky, lekváre, marmelády, Ovocné šťavy,  brožovaná, dobrý stav, 53 strán
kúpiť€6,00 (777 Kč)
 Pre Vás: €5,70 (738 Kč) 
Ako konzervovať zeleninu a mäso
Spisovatel: Kaščák Ján SIlvester, Alfa  1980
  		Katalogové číslo: J6194
 Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov... tvrdá väzba, 216 strán, 16 farebných obr., 2 tabuľky, menší formát,
 Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov... tvrdá väzba, 216 strán, 16 farebných obr., 2 tabuľky, menší formát, 
kúpiť€3,90 (2 498 Kč)
 Pre Vás: €3,71 (2 373 Kč) 
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
 
		     
		     
			 
		
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
			V cene: 0 Euro











