Podvojné účtovníctvo Christieho Malryho

Obal knihy Podvojné účtovníctvo Christieho Malryho

Cena: €1,50 (39 Kč)
Pre Vás: €0,75 (19 Kč)
Zľava: 50 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Johnson Bryan Stanley
Vydavateľ: Slovenský spisovateľ
Rok vydania: 1981
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: I7954

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Román, zábavný a drsný... zábavnou formou dospieva k drsnému poznaniu o spoločnosti, ktorej hlavným krédom je honba za ziskom... obal, tvrdá väzba, 176 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii 50 - 80 % ZĽAVY ďalej doporučujeme

Grilování

Spisovatel: Mullerová Veronika, Svojtka a Vašut 1994
Katalogové číslo: O4228

Mullerová Veronika - Grilování Paleta grilovacích specialit je v této knize mnohostranná. Jsou zde lahudky z masa, ryb, drubeže, zeleniny, ba dokonce i z ovoce... v češtine, brožovaná, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,00 (0 Kč)
Pre Vás: €1,00 (0 Kč)

Kniha o Monelle

Spisovatel: Schwob Marcel, Tatran 1980
Katalogové číslo: D7408

Schwob Marcel - Kniha o Monelle Kniha obsahuje krátke prózy francúzskeho autora - "Mímy" to sú akési básne v próze na antické motívy. "Križiacka výprava detí" - neobvyklý pohľad na skutočnú udalosť z roku 1212 a napokon "Kniha o Monelle".... obal, 136 strán, tvrdá väzba

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,30 (1 015 Kč)
Pre Vás: €0,65 (507 Kč)

Mraznička - náš pomocník - mäso,ryby, hydina

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena 1989
Katalogové číslo: F2244

Kolektív autorov - Mraznička - náš pomocník - mäso,ryby, hydina Brožúrka je určená pre každého, kto chce naplno využiť potenciál mrazenia potravín, najmä čo sa týka mäsa, rýb a hydiny. Publikácia poskytuje cenné rady a návody, ako optimálne spracovať, baliť a uskladňovať uvedené suroviny pred ich zamrazením, aby si zachovali svoju kvalitu, chuť a nutričnú hodnotu. Čitatelia sa dozvedia o dôležitosti správnej teploty mrazenia, ideálnom čase skladovania rôznych druhov potravín a tiež o tom, ako ich bezpečne rozmrazovať pred ďalšou úpravou... brožovaná, malý formát, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,70 (702 Kč)
Pre Vás: €0,35 (351 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro