Ako si vyberať víno

Obal knihy Ako si vyberať víno

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Gasnier Vincent
Vydavateľ: Ikar
Rok vydania: 2007
Stav knihy: 5 z 5
Katalogové číslo: K3831

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Majster somelier Vincent Gasnier vám poskytne užitočné a zaujímavé rady a odporúčania netradičným spôsobom a bude vám robiť sprievodcu pri degustácii a výbere vína. Pozve vás na vyše 20 degustácií a poradí, ako si vybrať z obrovskej ponuky. Na vínach od aromatických bielych až po ťažké, husté červené ukáže, ako nájsť tie pravé vína, ktoré sa vám budú páčiť a budete z nich mať pôžitok... tvrdá väzba, väčší formát, 352 strán, obal

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Laboralim 2009

Spisovatel: Staruch Ladislav, Slovenská Akadémia vied 2009
Katalogové číslo: N5711

Staruch Ladislav - Laboralim 2009 Recent progress in analytical methods of food...(analýza lipidov, Kvantitatívna potravinárska mikrobiologia a jej využitie v potravinárskej praxi, analýza mykotoxínov, Influence of selected solvents on atioxidant compounds extraction from fruit pomace, atd... časť textu v slovenčine, češtine a angličtine, brožovaná, 360 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)

Mlieko ako potravina

Spisovatel: Palo / Smetana, Príroda 1978
Katalogové číslo: H2626

Palo / Smetana - Mlieko ako potravina Mlieko pokladáme za najdokonalejšiu potravinu. Vo výžive detí, chorých a rekonvalescentov ho zatiaľ nevieme nahradiť nijakou inou potravinou. Najväčšou prednosťou mlieka je, že vo veľmi priaznivom pomere a v relatívne veľkom množstve obsahuje všetky najdôležitejšie živiny... brožovaná, 143 strán,

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€1,90 (859 Kč)
Pre Vás: €1,81 (816 Kč)

Technologie přípravy pokrmu 1.

Spisovatel: Sedláčková, Otoupal, Fortuna 2004
Katalogové číslo: O9624

Sedláčková, Otoupal - Technologie přípravy pokrmu 1. Z obsahu: Zásady zdravé výživy, Provoz a zařízení gastronomických středisek, Ochrana zrdraví a bezpečnost práce, Tepelné zpracování potravin, Polévky, Omáčky, Dresinky... v češtine, brožovaná, veľký formát, 86 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro