Ako si vyberať víno

Obal knihy Ako si vyberať víno

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Gasnier Vincent
Vydavateľ: Ikar
Rok vydania: 2007
Stav knihy: 5 z 5
Katalogové číslo: K3831

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Majster somelier Vincent Gasnier vám poskytne užitočné a zaujímavé rady a odporúčania netradičným spôsobom a bude vám robiť sprievodcu pri degustácii a výbere vína. Pozve vás na vyše 20 degustácií a poradí, ako si vybrať z obrovskej ponuky. Na vínach od aromatických bielych až po ťažké, husté červené ukáže, ako nájsť tie pravé vína, ktoré sa vám budú páčiť a budete z nich mať pôžitok... tvrdá väzba, väčší formát, 352 strán, obal

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

100 a 1 domácích večeří

Spisovatel: Macháček Miroslav, Merkur 1987
Katalogové číslo: I7091

Macháček Miroslav - 100 a 1 domácích večeří Kniha pre zamestnané ženy, ponúka recepty na prípravu teplých aj studených večerí s nenáročnou a rýchlou prípravou.... brožovaná, v češtine, menší formát, 125 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,30 (1 561 Kč)
Pre Vás: €1,24 (1 483 Kč)

Nový brevíř o víně

Spisovatel: Hauft Jindřich, Svépomoc 1988
Katalogové číslo: O1429

Hauft Jindřich - Nový brevíř o víně Kniha zajímavostí o víně z pohledu pěstitelského, historického, kuchařského i lékařského.... v češtine, obal, tvrdá väzba, 335 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,20 (0 Kč)
Pre Vás: €3,04 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €2,85 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro