Katalóg potravinárskeho tovaru, tabakových výrobkov a fajčiarskych potrieb

Obal knihy Katalóg potravinárskeho tovaru, tabakových výrobkov a fajčiarskych potrieb

Cena: €4,80 (124 Kč)
Pre Vás: €4,56 (118 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: Zdroj
Rok vydania: 1986
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: M1223

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

V katalógu sú uvedené všetky druhy tovarov, ktoré si môžete objednať z veľkoobchodného skladu odštepného závodu Zdroj... brožovaná, 183 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Evropská vína v podmínkách české gastronomie I.

Spisovatel: Doležal Petr, Restaurační a gastronomické služby 1996
Katalogové číslo: M3652

Doležal Petr - Evropská vína v podmínkách české gastronomie I. Část I. - vína Francie. Tato kniha Vám pomuže ke snadnější orientaci ve francouzském vinařství... v češtine, brožovaná, 153 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€2,40 (0 Kč)
Pre Vás: €2,28 (0 Kč)

Tri stačia

Spisovatel: White Jenny, Reader´s Digest Výber 2005
Katalogové číslo: G3124

White Jenny - Tri stačia Dobré jedlo nemusí byť zložité a náročné. Presvedčí vás o tom aj naša vynikajúca kuchárka.Každý recept dopĺňa farebná fotografia hotového jedla a prehľadný postup na jeho prípravu. Kniha obsahuje recepty na každú príležitosť – raňajky, desiate, obedy či večere,od jednoduchých piknikových pokrmov až po efektné jedlá pre hostí či neodolateľné dezerty.... kriedový papier, veľký formát,tvrdá väzba,256 strán,200 receptov

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€13,00 (10 303 Kč)
Pre Vás: €12,35 (9 788 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro