Hledání pravdy o víně - Šumivá vína a brandy

Obal knihy Hledání pravdy o víně - Šumivá vína a brandy

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Ševčík Libor
Vydavateľ: Grada
Rok vydania: 2000
Stav knihy: 3 z 5
Katalogové číslo: M1370

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Světem příjemných bublinek provede čtenáře zkušený novinář a publicista s kterým se dostaneme až k prapůvodu oblíbeného Šampaňského v klášterních sklepeních v Champagni. Kniha obsahuje tajemství technologie výroby nejlepších fortifikovaných vín i vinných destilátů... v češtine, tvrdá väzba, 160 strán, strany zhora poškodené vlhkosťou, zľava 20%

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Spracovanie hrozna

Spisovatel: Gavorník Anton, Príroda 1976
Katalogové číslo: O2235

Gavorník Anton - Spracovanie hrozna Z obsahu: Hrozno ako surovina na výrobu vína, Lisovanie hrozna, Prevádzkové miestnosti a pivničné zariadenie, Chemické zloženie muštu a jeho úprava, Kvasenie muštu, Ošetrovanie a školenie vína, Filtrácia vína, Výroba červených vín, atd... bez obalu, tvrdá väzba, väčší formát, 391 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€11,00 (0 Kč)
Pre Vás: €10,45 (0 Kč)

Zázračná kuchyňa na zlepšenie hladiny krvného cukru

Spisovatel: Kolektív autorov, Reader´s digest Výber 2000
Katalogové číslo: L2123

Kolektív autorov - Zázračná kuchyňa na zlepšenie hladiny krvného cukru Vďaka tejto knihe sa dozviete, ako udržať hladinu krvného cukru pod kontrolou a aké jedlá vám v tom môžu pomôcť. Vyskúšajte dovedna 125 nových receptov s priaznivými účinkami na krvný rukor... tvrdá väzba, veľký formát, 360 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€12,00 (0 Kč)
Pre Vás: €11,40 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro