Stôl na každú príležitosť

Obal knihy Stôl na každú príležitosť

Cena: €3,00 (78 Kč)
Pre Vás: €2,85 (74 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Tapper Hans
Vydavateľ: Ikar
Rok vydania: 1994
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: M8335

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Od jednoduchého prestierania po slávnostné tabule... tvrdá väzba, veľký formát,110 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Veľká kniha o nápojoch

Spisovatel: Matuška P., Príroda 1985
Katalogové číslo: H593

Matuška P. - Veľká kniha o nápojoch Najlepší nápoj je voda, tvrdí príslovie - no nie jediný. V tejto knihe sa dozviete mnoho zaujímavostí o káve, minerálke, mlieku, pive, víne, atd. Takisto obsahuje recepty na prípravu týchto, aj ďalších alkoholických aj nealkoholických nápojov. V časti o víne, je obsah rozdelený podľa krajín - vinohradníctvo a vína Európe /Grécko, Francúzsko, Portugalsko.../, Ázii /Turecko, Izrael, Čína, India.../, Amerika, Afrika, Austrália.... väčší formát, bez obalu, 260 strán, tvrdá väzba, kriedový papier

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,50 (3 356 Kč)
Pre Vás: €3,33 (3 189 Kč)

Receptury mléčných nápojú a pokrmú

Spisovatel: Kolektív autorov, Merkur 1977
Katalogové číslo: F9737

Kolektív autorov - Receptury mléčných nápojú a pokrmú Z obsahu: Teplé nápoje, Studené nápoje, Koktajly, Poháry, Pudinky, Parfaity, Krémy a pomazánky, Sýrové výrobky... v češtine, brožovaná, 220 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,60 (1 425 Kč)
Pre Vás: €2,47 (1 354 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €2,85 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro