Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Kružliak Peter: Zelenina a ovocie v našej kuchyni
Zelenina a ovocie v našej kuchyni

Cena: €4,00 (104 Kč)
Pre Vás: €3,80 (98 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika
Spisovateľ: Kružliak Peter
Vydavateľ: Osveta
Rok vydania: 1960
Stav knihy: 
Katalogové číslo: N5851
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
463 osvedčených predpisov... bez obalu, tvrdá väzba, 300 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Ovocie na každý deň
Spisovatel: Murgová Ružena, Osveta 1981
Katalogové číslo: J215
Autorka verí, že táto knižka svojimi receptami, ktoré sú rozpočítané pre 4-5 osôb, obohatí vaše skúsenosti a spestrí jedálny lístok... brožovaná, malý formát, 200 strán, 8 strán farebnej prílohy
kúpiť€1,00 (1 171 Kč)
Pre Vás: €0,95 (1 112 Kč)
Lahodná zelenina
Spisovatel: Wilsonová Anne, Slovart 1999
Katalogové číslo: P2561
Zelenina je veľmi výživná a možno ju upravovať na rôzne spôsoby - dusiť, variť, piecť, vyprážať i grilovať... brožovaná, 64 strán
kúpiť€1,50 (0 Kč)
Pre Vás: €1,43 (0 Kč)
Vegetariánská kuchařka pro dospělé
Spisovatel: Červená D., Červený K. , Salvo 1990
Katalogové číslo: H7754
Vegetariánske recepty. Z obsahu: Obiloviny a zrniny, Polévky z obilovin a zrnin, Pomazánky z obilí, Hlavní jídla z obilovin a zrnin, Luštěniny, Sójové polévky, Hlavní jídla ze sóje, Zelenina, Ovoce... tvrdá väzba, v češtine, 224 strán, farebná príloha
kúpiť€3,50 (2 732 Kč)
Pre Vás: €3,33 (2 595 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










