Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Ostatné - Netušil, Křivánková, Holas: Technológia prípravy pokrmov 1.
Technológia prípravy pokrmov 1.

Cena: €5,00 (130 Kč)
Pre Vás: €4,50 (117 Kč)
Zľava: 10 %
Vložiť knihu do košika
Spisovateľ: Netušil, Křivánková, Holas
Vydavateľ: Slovenské pedagogické nakladateľstvo
Rok vydania: 1988
Stav knihy:
Katalogové číslo: O4063
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník stredných hotelových škôl... tvrdá väzba uvoľnená,v knihe pečiatka, 288 strán, knižné dosky poškodené, zľava 10%
V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme
Receptury mléčných nápojú a pokrmú
Spisovatel: Kolektív autorov, Merkur 1977
Katalogové číslo: F9737
Z obsahu: Teplé nápoje, Studené nápoje, Koktajly, Poháry, Pudinky, Parfaity, Krémy a pomazánky, Sýrové výrobky... v češtine, brožovaná, 220 strán
kúpiť€2,60 (1 425 Kč)
Pre Vás: €2,47 (1 354 Kč)
Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu
Spisovatel: Vondráček Josef, Cíl 1948
Katalogové číslo: L4409
Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu... v češtine, 146 strán, brožovaná, obsahuje venovanie a pečiatku knižnice, uvoľnené strany, zľava 10%
kúpiť€28,00 (0 Kč)
Pre Vás: €25,20 (0 Kč)
Evropská vína v podmínkách české gastronomie III.
Spisovatel: Doležal Petr, Petr+Iva ?
Katalogové číslo: N421
Kniha seznamuje čtenáře s víny Řecka, které je považováno za kolébku světového vinařství... v češtine, brožovaná, 140 strán
kúpiť€1,80 (0 Kč)
Pre Vás: €1,71 (0 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro