Zdravú stravu matke a dieťaťu

Obal knihy Zdravú stravu matke a dieťaťu

Cena: €0,80 (21 Kč)
Pre Vás: €0,76 (20 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Mikulaj Vladimír, Selková Silvia
Vydavateľ: Lusk press
Rok vydania: 2008
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O7002

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Aký význam majú živiny v potrave, Pitný režim v tehotenstve, Ako často a čo má tehotná žena jesť, Zápcha v tehotenstve, Výživa počas dojčenia, atd... brožovaná, malý formát, 96 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Šaláty a jedlá zo zeleniny

Spisovatel: Sečanský Imrich, Horváthová Anna, Príroda 1991
Katalogové číslo: G1449

Sečanský Imrich, Horváthová Anna - Šaláty a jedlá zo zeleniny Čo pokladáme za šalát. Tajomstvo chutného šalátu. Nálevy na šaláty. Lexikón šalátovej zeleniny. Zelenina vo výžive zdravých a chorých. Málo známa zelenina. Abeceda šalátových byliniek a iných korenín. Výživové minimum telegraficky... tvrdá väzba, 209 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (3 044 Kč)
Pre Vás: €2,85 (2 892 Kč)

Svetový atlas vína

Spisovatel: Johnson Hugh, Robinsonová Jancis, Mitchel Beazley 2007
Katalogové číslo: N3981

Johnson Hugh, Robinsonová Jancis - Svetový atlas vína Kniha predstavuje nielen všetky vinárske oblasti a ich vína, ale zohľadňuje aj aktuálne vývojové tendencie, napríklad globálne otepľovanie.... obal mierne poškodený, tvrdá väzba, veľký formát, 400 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€39,90 (0 Kč)
Pre Vás: €37,91 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €2,85 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro