Slovenská kuchyňa

Obal knihy Slovenská kuchyňa

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Murgová Ružena, Murga Štefan
Vydavateľ: Osveta
Rok vydania: 2009
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O8429

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Táto kniha je kuchárka, ktorá ponúka pestrý výber receptov z rôznych regiónov Slovenska. V každej časti nájdete typické jedlá, ktoré súvisia s kultúrou, históriou a tradíciami daného regiónu. Kniha obsahuje aj zaujímavosti o slovenskej kuchyni, ako napríklad pôvod niektorých názvov jedál, zvyky pri stolovaní, význam jedál v ľudovom kalendári a podobne... tvrdá väzba, veľký formát, 190 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme

Bez tuku a chutne

Spisovatel: Holinová Hilda, Reader´s digest Výber 2003
Katalogové číslo: M8881

Holinová Hilda - Bez tuku a chutne viac ako 250 receptov plných chutí a vôní - nikdy by ste nepovedali, že zdravé jedlo môže byť také dobré... tvrdá väzba, veľký formát, 320 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€6,00 (0 Kč)
Pre Vás: €5,70 (0 Kč)

Vaření pro radost

Spisovatel: Sedláčková, Hřebíková, Neografia 1993
Katalogové číslo: P579

Sedláčková, Hřebíková - Vaření pro radost 14 kapitol - vždy s příslušnými radami - více než 450 fotografií, četná vyobrazení jednotlivých postupu... v češtine, tvrdá väzba, väčší formát, 304 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,80 (0 Kč)
Pre Vás: €3,61 (0 Kč)

Med a jeho využitie v domácnosti

Spisovatel: Luptovská Klotilda, Príroda 1972
Katalogové číslo: C6016

Luptovská Klotilda - Med a jeho využitie v domácnosti Kniha podrobne a odborne poučí čitateľa, ako všestranne zužitkovať med v domácnosti. V úvode informácie o mede, jeho história, druhy, hodnota medu, ošetrovanie medu, význam medu ako liečivej potraviny, pri rôznych chorobách, ďalej z histórie slovenského pernikárstva, pokyny na prípravu a pečenie perníkových ciest, zdobenie tradičnými slovenskými ornamentami, recepty - rôzne druhy perníkov, plnky, polevy, ovocie s medom, medové nátierky, limonády, punče, koktaily, medové vína.... 321 strán, tvrdá väzba

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,50 (5 052 Kč)
Pre Vás: €5,23 (4 800 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro