Náuka o potravinách

Obal knihy Náuka o potravinách

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Jurgová, Úradníčková
Vydavateľ: SPN
Rok vydania: 1996
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9276

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Zloženie potravín, Uskladňovanie a uchovávanie potravín, konzervovanie potravín, hygiena potravín, mlieko, vajcia, mäso, obilniny, strukoviny a mak, zemiaky, sladidlá, tuky a oleje, zelenina, ovocie, huby, atd... brožovaná, 190 strán, v knihe miestami poznámky ceruzou

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Rodinné hostiny

Spisovatel: Vydrová Anna, Osveta 1976
Katalogové číslo: E3106

Vydrová Anna - Rodinné hostiny Táto knižočka chce pomôcť v tejto problematike, poradiť pri výbere jedál a nápojov a dať pokyny na ich prípravu... malý formát, brožovaná, 88 strán, 16 strán farebnej prílohy

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (1 166 Kč)
Pre Vás: €1,43 (1 108 Kč)

Všechno je dobré

Spisovatel: Synková Hanka, Triton 2013
Katalogové číslo: P1866

Synková Hanka - Všechno je dobré Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu.... v češtine, brožovaná, 400 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€6,00 (0 Kč)
Pre Vás: €5,70 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro