Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Ostatné - Podhajská Zdenka: Kuchařské suroviny a přísady
Kuchařské suroviny a přísady

Cena: €2,50 (65 Kč)
 Pre Vás: €2,38 (62 Kč)	
			  
Zľava: 5 % 
Vložiť knihu do košika
Spisovateľ: Podhajská Zdenka
      Vydavateľ: Slovart
      Rok vydania: 2007
Stav knihy: 
Katalogové číslo: O9320
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
Praktická ilustrovaná příručka. Úplný přehled všech surovin a přísad používaných pro přípravu pokrmu... v češtine, brožovaná, 248 strán
V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme
Náuka o tovare
Spisovatel: Maruška Jozef a kolektív, Slovenské pedagogické nakladateľstvo 1964
  		Katalogové číslo: P1687
 Náuka o tovare pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor predavač potravinárskeho tovaru a predavač rozličného tovaru... tvrdá väzba, v knihe pečiatka školy, časť textu označený ceruzou 210 strán
 Náuka o tovare pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor predavač potravinárskeho tovaru a predavač rozličného tovaru... tvrdá väzba, v knihe pečiatka školy, časť textu označený ceruzou 210 strán
kúpiť€5,00 (0 Kč)
 Pre Vás: €4,75 (0 Kč) 
Oškvarky vo fľaši
Spisovatel: Malík Fedor, Marenčin PT 2006
  		Katalogové číslo: O9307
 Sto fejtónov o víne od popredného slovenského enológa, znalca domácich a svetových vín... tvrdá väzba, na prednej strane podpis autora, 166 strán
 Sto fejtónov o víne od popredného slovenského enológa, znalca domácich a svetových vín... tvrdá väzba, na prednej strane podpis autora, 166 strán
kúpiť€5,00 (0 Kč)
 Pre Vás: €4,75 (0 Kč) 
O potravinách
Spisovatel: Antonín, Lisý, Ústřední rada družstev 1954
  		Katalogové číslo: E3407
 Z obsahu: O zložení potravín a ich význame pre človeka, Náuka o potravinách, Prečo sa potraviny kazia, Niekoľko zásad správneho skladovania, Konzervácia potravín, Mlynské výrobky, Pekárske výrobky, Cestoviny, Škroby a škrobové prípravky, Ovocie, Zemiaky... obal, tvrdá väzba, väčší formát, 360 strán, čiernobiela obrazová príloha
 Z obsahu: O zložení potravín a ich význame pre človeka, Náuka o potravinách, Prečo sa potraviny kazia, Niekoľko zásad správneho skladovania, Konzervácia potravín, Mlynské výrobky, Pekárske výrobky, Cestoviny, Škroby a škrobové prípravky, Ovocie, Zemiaky... obal, tvrdá väzba, väčší formát, 360 strán, čiernobiela obrazová príloha
kúpiť€11,00 (3 057 Kč)
 Pre Vás: €10,45 (2 905 Kč) 
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
 
		     
		     
			 
		
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
			V cene: 0 Euro











