Nachádzate sa: Antikvariát - Varenie, Nápoje - Slovenské kuchárske knihy - Paulovičová Eva: Studená kuchyňa
Studená kuchyňa

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu
Spisovateľ: Paulovičová Eva
Vydavateľ: Knižné centrum
Rok vydania: ?
Stav knihy: 
Katalogové číslo: P1660
Kategória v ktorej je kniha zaradená:
V tejto malej knižke je veľa z toho, čo studená kuchyňa ponúka... brožovaná, na prednej strane venovanie, 104 strán
V kategórii Slovenské kuchárske knihy ďalej doporučujeme
Varíme z polotovarov a konzerv
Spisovatel: Marienková Anna, Osveta 1978
Katalogové číslo: H9384
Z obsahu: Polotovary, Zmrazené potraviny, Zmrazená zelenina, Zmrazené ovocie, Konzervy, Údeniny a hotové výrobky, Jedlá z paštét, Výrobky z rýb... brožovaná, malý formát, 164 strán
kúpiť€1,50 (1 522 Kč)
Pre Vás: €1,43 (1 446 Kč)
Pečieme s láskou 3.
Spisovatel: Kolektív autorov, Dr. Oetker 2006
Katalogové číslo: O8195
52 originálnych čokoládových špecialít. Táto kniha je plná rafinovaných malých i veľkých pokušení z horkej i mliečnej čokolády... tvrdá väzba, 112 strán, jedna strana z obsahu počmáraná perom
kúpiť€2,50 (0 Kč)
Pre Vás: €2,38 (0 Kč)
Vianočná kuchárka
Spisovatel: Artz Vojtech, Ottovo nakladatelství 2018
Katalogové číslo: L2440
Klasické recepty slovenskej, českej i medzinárodnej kuchyne. Takmer 200 receptov doplnených fotografiami a ilustráciami. Vzorové menu na sviatočný stôl... tvrdá väzba, veľký formát, 80 strán
kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)
Oddelenia obchodu
Dôležité informácie
- Aké knihy vykupujeme
- Výkup kníh na diaľku
- Infolinka
- Ako nakupovať
- Osobný odber kníh
- Odberné miesta v Čechách
- Odberné miesta na Slovensku
- Poštovné do zahraničia
- Možnosti platby
- Nápoveda k hodnoteniu kníh
- O nás
- Darčeková poukážka
- Ochrana súkromia
- Obchodné podmienky
- Reklamácie
- Mapa stránok
- Požiadavka na knihu
- Zasielanie noviniek
ANTIKVARIÁT s.r.o.
Radničné námestie 4608501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk
Nákupný košík
V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro










