Výživa detí a mládeže

Obal knihy Výživa detí a mládeže

Cena: €2,40 (54 Kč)
Pre Vás: €2,28 (52 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Asztalošová M. a kolektív
Vydavateľ: SPN
Rok vydania: 1965
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: E704

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Výživa detí školského a predškolského veku, Hygiena stravovacieho zariadenia, Zostavenie jedálneho lístka z hľadiska správnej výživy detí a mládeže, Vzorový jedálny lístok pre materské školy s celotýždennou starostlivosťou, Tabuľka výživných hodnôt najdôležitejších potravín...tvrdá väzba, 276 strán, platený chrbát knihy

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Čo nenájdete v kuchárskej knihe

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena 1984
Katalogové číslo: K1893

Kolektív autorov - Čo nenájdete v kuchárskej knihe Príručka je rozdelená do piatich kapitol: Varíme s fantáziou, Pečenie - moje hobby, Rezervované pre kulinárov Dobré rady do kuchyne a posledná kapitola je venovaná tým, čo začínajú variť... brožovaná, malý formát, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,80 (547 Kč)
Pre Vás: €0,76 (520 Kč)

Technológia pre 2. roční odborných učilíšť a učňovských škôl

Spisovatel: Janderla Aladár, Slovenské pedagogické nakladateľstvo 1962
Katalogové číslo: M4679

Janderla Aladár - Technológia pre 2. roční odborných učilíšť a učňovských škôl Učebnica technológie prípravy jedál je vypracovaná podľa predpísaných osnov pre učňov odboru čašník. V učebnici sa žiak oboznámi s technológiou výroby jedál, ktorú bude v praxi každodenne potrebovať v styku so spotrebiteľom a pri výrobe jedál... tvrdá väzba, bez obalu, 185 strán,knižné dosky opotrebované a ušpinené

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,40 (0 Kč)
Pre Vás: €2,28 (0 Kč)

Evropská vína v podmínkách české gastronomie I.

Spisovatel: Doležal Petr, Restaurační a gastronomické služby 1996
Katalogové číslo: M3652

Doležal Petr - Evropská vína v podmínkách české gastronomie I. Část I. - vína Francie. Tato kniha Vám pomuže ke snadnější orientaci ve francouzském vinařství... v češtine, brožovaná, 153 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€2,40 (0 Kč)
Pre Vás: €2,28 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Kellerova 1
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro