Fyziológia chuti

Obal knihy Fyziológia chuti

Cena: €3,00 (78 Kč)
Pre Vás: €2,85 (74 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Brillat-Savarin
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1987
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J3804

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Technika obsluhy a služieb 2.

Spisovatel: Salač, Pribula, Sedláčková, SPN 1988
Katalogové číslo: O6547

Salač, Pribula, Sedláčková - Technika obsluhy a služieb 2. Technika obsluhy a služieb pre 2. ročník stredných hotelových škôl... tvrdá väzba, časť textu označený ceruzou, 210 strán, chýba úvodná strana, väzba mierne uvoľnená, zľava 10%

Stav knihy: 3 z 5

kúpiť€4,00 (0 Kč)
Pre Vás: €3,60 (0 Kč)

Domáce špeciality

Spisovatel: Rohardtová Monika, Fortuna Print 1995
Katalogové číslo: F3837

Rohardtová Monika - Domáce špeciality Spoľahlivé návody a recepty na domáce lahôdky-lekváre, džemy, rôsoly zo štiav, nakladanie a zaváranie, huspeniny, marinády, salámy, paštéty... tvrdá väzba, veľký formát, kriedový papier, 125 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (2 565 Kč)
Pre Vás: €4,75 (2 437 Kč)

Praktický sprievodca slovenskými vínami

Spisovatel: Lipka František a kolektív, Belimex 2006
Katalogové číslo: L7064

Lipka František a kolektív - Praktický sprievodca slovenskými vínami Čitateľ v knihe nájde informácie o vinohradníckych oblastiach, ale aj informácie o pestovaných odrodách viniča, vrátane opisu typických vlastností vín, ktoré sa z nich vyrábajú. Veľká pozornosť je venovaná kapitole o rozvíjaní vinárskeho citu, ale dozviete sa aj, ako a kde víno nakupovať a skladovať.... tvrdá väzba, väčší formát, na prednej strane venovanie, 230 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,60 (0 Kč)
Pre Vás: €2,47 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro