Fyziológia chuti

Obal knihy Fyziológia chuti

Cena: €3,00 (78 Kč)
Pre Vás: €2,85 (74 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Brillat-Savarin
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1987
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J3804

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Šaláty a jedlá zo zeleniny

Spisovatel: Sečanský Imrich, Horváthová Anna, Príroda 1991
Katalogové číslo: G1449

Sečanský Imrich, Horváthová Anna - Šaláty a jedlá zo zeleniny Čo pokladáme za šalát. Tajomstvo chutného šalátu. Nálevy na šaláty. Lexikón šalátovej zeleniny. Zelenina vo výžive zdravých a chorých. Málo známa zelenina. Abeceda šalátových byliniek a iných korenín. Výživové minimum telegraficky... tvrdá väzba, 209 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (3 044 Kč)
Pre Vás: €2,85 (2 892 Kč)

Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu

Spisovatel: Vondráček Josef, Cíl 1948
Katalogové číslo: L4409

Vondráček Josef - Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu Výroba bezalkoholických nápoju a nezkvašených moštu... v češtine, 146 strán, brožovaná, obsahuje venovanie a pečiatku knižnice, uvoľnené strany, zľava 10%

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€28,00 (0 Kč)
Pre Vás: €25,20 (0 Kč)

Domáci údenár

Spisovatel: Ďurík Jozef, Osveta 1988
Katalogové číslo: J5642

Ďurík Jozef - Domáci údenár Príprava rôznych údených jedál a údených špecialít (ako mäso uskladňovať, ako mäso dusíme, piecť či nepiecť mäso, kedy mäso soliť, Udiareň, Varené výrobky, Aspiky, Nárezy, Salámy)... 160 strán, obrázky, tvrdá väzba,

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,50 (4 917 Kč)
Pre Vás: €4,28 (4 672 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro