Fyziológia chuti

Obal knihy Fyziológia chuti

Cena: €3,00 (78 Kč)
Pre Vás: €2,85 (74 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Brillat-Savarin
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1987
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J3804

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Bylinky v kuchyni

Spisovatel: Cox Jeff, Moine Marie-Pierre, Slovart 2010
Katalogové číslo: O9170

Cox Jeff, Moine Marie-Pierre - Bylinky v kuchyni Obrázkový katalóg obsahuje vyše 120 kuchynských bylín - s informáciami o ich chuti, pestovaní a používaní v kuchyni... tvrdá väzba, menší formát, 190 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,00 (0 Kč)
Pre Vás: €3,80 (0 Kč)

Spracovanie hrozna

Spisovatel: Gavorník Anton, Príroda 1976
Katalogové číslo: O2235

Gavorník Anton - Spracovanie hrozna Z obsahu: Hrozno ako surovina na výrobu vína, Lisovanie hrozna, Prevádzkové miestnosti a pivničné zariadenie, Chemické zloženie muštu a jeho úprava, Kvasenie muštu, Ošetrovanie a školenie vína, Filtrácia vína, Výroba červených vín, atd... bez obalu, tvrdá väzba, väčší formát, 391 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€11,00 (0 Kč)
Pre Vás: €10,45 (0 Kč)

Diabetická kuchárka

Spisovatel: Kolektív autorov, Ikar 2004
Katalogové číslo: E3256

Kolektív autorov - Diabetická kuchárka Spôsob stravovania je pri cukrovke kľúčovou otázkou. Táto kuchárka obsahuje vyše 100 lákavých receptov na zdravé a chutné pokrmy - polievky a predjedlá, rýchle pokrmy a zájedky, hlavné jedlá a prílohy, chleby, dezerty a koláče... tvrdá väzba, 128 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (3 368 Kč)
Pre Vás: €4,75 (3 200 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro