Domáce zaváranie

Obal knihy Domáce zaváranie

Cena: €4,50 (117 Kč)
Pre Vás: €4,28 (111 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Franková Júlia
Vydavateľ: Ina
Rok vydania: 1991
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: P2643

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Známe a menej známe recepty lekvárov, kompótov, ovocných syrov a kyslých príloh... tvrdá väzba, veľký formát, 64 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Konzervovanie a mrazenie v domácnosti

Spisovatel: Balaštík Jaroslav, Príroda 1984
Katalogové číslo: H5980

Balaštík Jaroslav - Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Možností konzervovania ovocia a zeleniny je mnoho, no najdôležitejšie je, aby získaný výrobok bol chutný, zdravý a trváci. Dôležité je aj to, aby konzervovanie bolo lacné, rýchle a nenáročné. Z obsahu: Prísady, Sterilizácia konzerv, Príprava kompótov, Príprava zeleniny sterilizovanej a nakladanej, Príprava húb, Marmelády, Rôsoly, Lekváre, Pretlaky, Šťavy, Džúsy, Sirupy, Vína, Chyby a choroby vín, Sušené ovocie, zelenina, huby, Zelenina v soli, Konzervovanie mäsa a rýb, Mrazenie.... 223 strán, tvrdá väzba

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€7,00 (2 966 Kč)
Pre Vás: €6,65 (2 818 Kč)

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Spisovatel: Kaščák Ján Silvester, Alfa 1989
Katalogové číslo: F3791

Kaščák Ján Silvester - Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov /princípy konzervovania, obaly, ovocné nátierky, mušty, vína, konzervovanie húb, mrazenie.../... tvrdá väzba, 352 strán, 6 tabuliek, 3. prepracované vydanie

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,00 (2 732 Kč)
Pre Vás: €3,80 (2 595 Kč)

Mrazíme ovocie a zeleninu

Spisovatel: Paulovičová Eva, Knižné centrum 1999
Katalogové číslo: F9972

Paulovičová Eva - Mrazíme ovocie a zeleninu Mrazenie je jednou z viacerých možností konzervovania potravín. Technológia, rady, recepty na prípravu jedál. Ovocie, omáčky z ovocia, zelenina, bylinky, jedlá z ovocia a zo zeleniny... 80 strán, brožovaná

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (1 425 Kč)
Pre Vás: €1,43 (1 354 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro